Elena Merișoreanu continuă războiul cu Saveta Bogdan: ”Apare la televizor și râde ca o capră”

Data publicării:
Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan, colaj, sursa foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan, colaj, sursa foto Facebook

Elena Merișoreanu refuză să se împace cu Saveta Bogdan și aduce noi replici acide la adresa colegei sale de breaslă.

Scandalul izbucnit în lumea muzicii populare este de neoprit. Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan continuă să își arunce săgeți usturătoare. Așa s-a întâmplat și recent, după ce Elena Merișoreanu a declarat că nici măcar nu vrea să audă de o împăcare cu Saveta Bogdan.

Mai mult decât atât, Elena Merișoreanu a mărturisit că a uitat deja numele colegelor sale de breaslă, după ce acestea au făcut-o  ”rea și invidoasă”. De asemenea, artista a spus că nu se aștepta ca Saveta Bogdan să vorbească urât despre ea, mai ales că de fiecare dată i-a sărit în ajutor atunci când a avut nevoie.

“Am uitat numele lor, nici nu mai vreau să aud de ele. Eu am ajutat-o pe Saveta, ori de câte ori am putut. Stă și analizează de câte ori apar la televizor, nu este frumos. Eu apar când am ceva de spus, nu cum face ea, apare la televizor și râde ca o capră”, a declarat Elena Merișoreanu, potrivit impact.ro.

Daca Elena Merișoreanu nu vrea să mai audă de colegele sale, Saveta Bogdan a declarat că vrea să îngroape săcurea războiului și să se împace cu interpreta.

“Nu are niciun rost să ne certam, nu îi văd sensul, îmi doresc o împăcare, nu am nimic cu Elena, chiar dacă au fost toate discuțiile astea între noi. Vreau pace și liniște. Lumea este rea, vrea să bage zâzanie între noi. Eu am respectat-o și o respect în continuare, am fost împreună în Israel, avem atâtea amintiri împreună, nu are rost să ne dușmănim”, a spus și Saveta Bogdan, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel