Saveta Bogdan, scandal MONSTRU cu Elena Merișoreanu: „Când o văd, o scuip în ochi”

Data publicării:
Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan, colaj, sursa foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan, colaj, sursa foto Facebook

Scandalul în lumea muzicii populare continuă. Elena Merișoreanu face acuzații grave la adresa Savetei Bogdan. 

Elena Merișoreanu continuă seria acuzațiilor grave la adresa colegelor de scenă. Supărată că Saveta Bogdan ar fi vorbit de ea în cadrul unei emisiuni TV în urmă cu mai mult timp, Elena Merișoreanu a acuzat-o pe colega ei că ar fi dansat la bară. De aici, până a se isca un nou conflict în lumea muzicii populare nu a fost decât un pas. Deranjată de acuzele aduse de Elena Merișoreanu, Saveta Bogdan i-a adresat replici dure acesteia. 


„Foarte dezamăgită sunt de comportamentul ei și răutatea pe care a avut-o în ea. Ea a ieșit să spună la o emisiune de succes că vai ea e așa, e așa...Eu nu sunt Saveta Bogdan că eu n-am dansat la bară. Eu mi-am făcut meseria cu cinste”, a spus Elena Merișoreanu la Antena Stars.


Saveta Bogdan nu a putut trece peste aceste acuzații și i-a adresat cuvinte grele colegei de scenă. 


„Sunt foarte la locul meu. Sunt foarte supărată pe colega mea Elena Merișoreanu, care vorbește prostii. În primul rând Dora de la Acces Direct a făcut un filmuleț cu o rocadă, Rocada Vedetelor, care ne-a propus nouă să facem acest filmuleț în anii 2016. Îi place să își bârfească colegii, pe toată lumea. Dacă eu am să vorbesc de ea, implic și familia. Am fost prietene foarte bune, dar să-i fie rușine! De toată lumea vorbește de rău! O bârfitoare, o intrigantă și o mincinoasă!”, a spus Saveta Bogdan la Xtra Night Show.


Interpreta de muzică populară este și mai deranjată de atitudinea Elenei Merișoreanu, întrucât cele două ar fi fost prietene bune în trecut și nu poate înțelege de ce această a jignit-o atât de tare. 


„Este invidioasă pe mine că apar mai mult la televizor. Eu nu am nimic cu ea, dar să nu mai bârfească colegii și să nu spună că am dansat la bară. Elena Merișoreanu nu își vede de bătrânețea ei și de picioarele ei. Să nu ducă ea grija mea. Face rău la oameni! Am să mă duc pe toate posturile să o fac de comandă! M-a jignit! Când o văd, o scuip în ochi”, a mai spus artista. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel