Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Gheorghe Turda și Mioara Velicu: „Nu râdem și ne baga cineva bani în buzunar”

Data publicării:
Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Gheorghe Turda și Mioara Velicu. Captură Video TV
Descriere foto: Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Gheorghe Turda și Mioara Velicu. Captură Video TV

Lumea muzicii populare este zguduită de un nou scandal.

Gheorghe Turda a avut parte în ulitma vreme de numeroase scandaluri cu alți interpreți de muzică populară. Dacă anul trecut, solistul a avut câteva discuții purtate în contradictoriu cu Constantin Enceanu, anul acesta el și Mioara Velicu au schimbat câteva replici mai acide.

”Este vorba de invidie! Se nasc tot felul de discuții de la minciunile pe care ei le spun în public, pe la emisiuni tv, pentru audiențe. Unii n-au respect, nu știu să dea ”Bună ziua!”, la evenimente. În plus, ține de incultura unora. Mulți artiști n-au educație muzicală, sunt făcuți la ”Heirup!” și sunt foarte încrezuți.”, a spus Gheorghe Turda, potrivit ego.

Mioara Velicu, replică în scandalul cu Gheorghe Turda. Ce i-a urat artista colegului său de breaslă

Gheorghe Turda: "Sunt singurul artist care poate cânta două ore fără bandă"

Mai mult, Gheorghe Turda spune că este unul dintre singurii soliști din țară care are cunoștințe, dar și educație muzicală, spre deosebire de colegii lui, dar care poate duce și un program de două ore la bun sfârșit.

”Sunt singurul artist care, la 78 de ani, poate cânta două ore fără bandă. Alți artiști nu pot, căci nu au vocea lui Gheorghe Turda. Vocea este dată de mama, de la bunul Dumnezeu. Sunt singurul care am făcut belcanto, operă, nu am făcut foaie verde pe la nu știu care cămin cultural. Nu toți suntem artiști de folclor, câțiva alegi, unii nu au educație muzicală, n-au bagajul de cunoștințe pentru a deveni soliști de folclor.”, a mai spus el pentru sursa citată. 

Gheorghe Turda și Mioara Velicu, scandal de proporții. Artiștii sunt la cuțite după emisiunea lui Denise Rifai: “Minte cu nerușinare!”


Elena Merișoreanu îi dă replica

Elena Merișoreanu îl contrazice pe Gheorghe Turda și spune că nu se aștepta ca acesta să facă astfel de afirmații despre colegii săi. 


„Noi așa cântăm la nunți pentru că nu ne-ar lua lumea.(...) noi ne facem cântecele singuri, ne culegem singuri piesele(...) Facem programe și de o oră jumătate și de două, dar dacă lumea joacă nu putem să ne oprim(...)

Nu îi dau dreptate, mi-a fost coleg, dar cred că nu trebuie să ne judecăm colegii pentru că noi știm cât de greu se câștigă pâine și cât trebuie să muncim pentru treaba asta.

Nu râdem și ne baga cineva bani în buzunar. Trebuie să ne alegem repertoriul, să ne orientăm ce lume este în sală, ce le place să asculte(...) Nu poți să te legi de Enceanu, de Mioara Velicu(...) și la televiziuni ar dura ore întregi să înregistrezi o piesă, doar cântăm tot cu vocea noastră nu cu vocea altuia. Îmi pare rău pentru că era un coleg bun”, a explicat Elena Merișoreanu, pentru WOWbiz.

Gheorghe Turda îi face praf pe artiștii de muzică populară: Sunt singurul care poate cânta două ore fără bandă. Alți artiști nu pot

Elena Merișoreanu o apără pe Mioara Velicu

„Mioara ridică sălile în picioare(...) Mioara a ridicat Sala Palatului, la Cernăuți a ridicat o sală de mii de oameni în picioare(...) Să fim serioși, mie îmi pare tare rău când aud pentru că lumea ne bagă apoi în aceeași oală pe toți(...) Noi am fost salariați și am făcut turnee.

Am făcut turnee grele și am trecut prin verificări profesionale ca să ajungem să avem o pensie(...) Eu plătesc de la 16 ani pentru ajutorul social. AM fost angajată cu Decizie Guvernamentală pentru că nu aveam 18 ani”, a mai precizat Elena Merișoreanu pentru WOWbiz.

Mioara Velicu a dezvăluit ce pensie are, după 60 de ani de cântat: „Să trăiască colegele, ca să mă vadă că o duc bine”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel