Gheorghe Turda și Mioara Velicu, scandal de proporții. Artiștii sunt la cuțite după emisiunea lui Denise Rifai: “Minte cu nerușinare!”

Sursa foto: Gheorghe Turda și Mioara Velicu, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Gheorghe Turda și Mioara Velicu, instagram/ colaj foto

Gheorghe Turda și Mioara Velicu sunt la cuțite după declarațiile făcute în emisiunea lui Denise Rifai. 

 Gheorghe Turda și Miora Velicu se află într-un scandal de proporții, după ce interpreta de muzică populară  a declarat în emisiunea lui Denise Rifai că a ieșit la pensie mai repede din cauza lui. Artistul o numește “mincinoasă” pe colega lui de breaslă, în urma declarațiilor făcute de aceasta. 

 „V-a forțat Gheorghe Turda să vă pensionați?”, a fost curiozitatea lui Denise Rifai.

„Pentru el au contat foarte mult gradele, voia să îi spunem dl. colonel. (…) Este un subiect despre care nu aș vrea să vorbesc, pentru că niciodată nu am făcut, altfel făceam telenovelă la televizor. Nu am vrut să pomenesc de lucrul ăsta. (…) Nu am mai putut rezista să stau acolo, deși el acum a spus că eu m-am dus și m-am rugat de el să mă angajeze din nou. Nu aș fi făcut sub nicio formă acest lucru, este o minciună de-a lui. (…) Mă adusese într-o stare ca să plec eu fără să îmi spună: plecă! Am ajuns într-o stare foarte gravă și noroc de bărbatul meu care tot timpul mi-a dat o liniște sufletească. Am mers la Ansamblu Burnasul, la Liviu Vasilică, și mi-a fost foarte bine, de acolo am ieșit la pensie”, a spus Mioara Velicu în emisiunea lui Denise Rifai.

Gheorghe Turda îi dă replica Mioarei Velicu, după emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai

Ulterior, Gheorghe Turda a declarat că Mioara Velicu minte cu nerușinare.

”Este o mincinoasă! Minte cu nerușinare, tovarășa Velicu. Ea a trebuit să plece din Ansamblul Ciocârlia, pentru că cererea ei nu a fost aprobată din minister… Eu eram o rotiță mică pe vremea aceea.

A lins toate clanțele la minister. Dar eu, dimpotrivă, nu i-am aprobat cererea de retragere și ea a recunoscut acest lucru și că a plecat în Teleorman la Liviu Vasilică, unde a stat câteva luni.

A vrut să fie vedetă, fără să vină la program. Nu putea fi ca Maria Ciobanu, Irina Loghin, Angela Moldovan sau Ion Cristoreanu! Ea voia program preferențial. Acesta este termenul. Este mincinoasă. De ce? Să fim serioși. Am martori, oameni din Ansamblul Ciocârlia, din vremea aceea”, a declarat Gheorghe Turda, în exclusivitate, pentru FANATIK.

”Ea dădea în Gheorghe Turda și avea fratele mort pe masă!”

Interpretul de muzică populară a precizat că nu a reacționat până acum la declarațiile făcute de colega sa de breaslă, deoarece a fost postul Paștelui, iar artista era în doliu, după ce îi murise fratele în acea perioadă.

”A fost Postul Paștelui, Săptămâna Mare, și nu am vrut să-i dau replică. I-a mai murit și fratele… Ea dădea în Gheorghe Turda și avea fratele mort pe masă!

Ea era bârfită de celelalte colege. Era o cloacă de bârfitoare acolo… Maria Păunescu, Steliana Sima, Marai Butaciu – Dumnezeu să o ierte – și Mioara Pitulice, care a plecat în America. Se certau care să intre mai devreme sau mai târziu pe scenă. Era cuibul lor…”, susține interpretul de muzică populară.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 mai 2022, 16:58 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience