Elena Gheorghe, ținta glumelor în adolescență: „Am fost plinuță”. Ce poreclă i-au dat colegii

Data publicării:

Elena Gheorghe a dezvăluit ce poreclă a primit în adolescență, din cauza greutății. 


Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă vocea inconfundabilă, cântăreața este și o femeie extrem de frumoasă. Vedeta are o siluetă impecabilă și are mare grijă de sănătatea ei, având un ritual de la care nu se abate


Deși acum are o siluetă perfectă, artista nu a arătat întotdeauna așa. În adolescență, chiar în primii ani în care s-a lansat în muzică, Elena Gheorghe avea câteva kilograme în plus, despre care spune că o frustrau la acel moment.

 
„În școala generală, eram grasă, în general. Am fost plinuță. Adică, aveam mai multe kilograme atunci decât în ultimul trimestru de sarcină.(...) Porecla mea era Gigica. Aveam 58 sau 59 și în sarcină am avut 56.", a declarat Elena Gheorghe în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV. 


Elena Gheorghe:  „Tot frumoasă eram, cel putin asa ma vad eu acum”

Recent, vedeta a postat pe Instagram un video, din perioada adolescenței, iar fanii s-au înghesuit să o felicite pentru cât de mult s-a schimbat de atunci. Deși este o diferență uriașă între Elena de la vârsta de 14 ani și cea de acum, ea spune că se iubește și îi place de ea în orice formă ar avea. 


"Pentru cei care au zis că m-am schimbat mult de atunci, așa e, au dreptate. Acolo aveam 14 ani, cântăream cât nici în sarcină n-am avut și aveam nuanța mea naturală la păr, dar tot frumoasă eram, cel putin asa ma vad eu acum. Mă iubesc și mă accept în orice etapă a vieții mele. Au fost unele momente când nu m-am acceptat, ba chiar am fost foarte rea cu mine și aceste lucruri au avut repecusiuni, dar din greșeli învață omul. Cât despre pasiunea mea pentru muzică încă arde în mine și mai zace atâta talent pe care n-am avut răbdare să-l descopăr, să-l scot în lumină", a spus Elena Gheorghe pe Instagram.


Cum se menține în formă acum


Elena Gheorghe se menține la greutatea de 50 de kilograme, de mai mulți ani. Vedeta măsoară 1, 60 m. Secretul artistei este o dietă bine gândită, multă disciplină, sport, și multă gândire pozitivă.

Recent, vedeta a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care este alimentul la care nu ar putea renunța niciodată și pe care îl consumă în fiecare dimineață. 

„Îmi încep dimineața cu un pahar de apă plată cu lămâie pe care îl consum pe stomacul gol. Continui cu  alimentul care nu-mi lipsește din meniu, în nicio zi: țelina apio (îmi fac un Smoothie).
Pana în ora 14 consum doar fructe și legume, fără  grăsimi. Iar în partea a doua a zilei  mănânc somon, salate și seara o supă cremă”, a declarat Elena Gheorghe pentru Spectacola. 


Cum se prepară sucul de țelină

„Foarte multă lume m-a intrebat despre sucul de telina apio pe care îl consum in fiecare dimineață, așa că aveți aici mai multe informatii.

Dintr-un buchet de frunze de țelină (apio) ies cam 250 ml de suc de țelină stors, la storcătorul cu ac melcat. În cartea "Medical Medium" se recomandă să bem 500ml dimineața, pe stomacul gol ( dar trebuie sa incepi cu 150 ml si sa crești cantitatea treptat).

Dacă nu ai storcător, poți prepara sucul și la blender. Se spală frunzele, se adaugă în blender, cu foarte puțină apă. Compoziția rezultată se strecoară printr-o plasă fină sau tifon. Sucul obținut se consumă în locul cafelei de dimineață.

Ce conține sucul de țelină


Țelina conține niveluri ridicate de vitamina K și cantități apreciabile de vitamina A, vitamine B-2 și B-6, şi vitamina C și antioxidanţi importanţi. Țelina este, de asemenea, o sursă bună de nutrienți:

acid folic
potasiu
mangan
acid pantotenic
fibre dietetice

Beneficiile sucului de țelină


Efectele sucului de țelină asupra sănătății, așa au fost ele raportate de consumatori, sunt multe, de aceea le voi prezenta în lista de mai jos doar pe cele mai importante și mai credibile:

reduce balonarea
vindecă acneea
adjuvant în tratarea eczemelor și psoriazis
anti-inflamator
suport în menţinerea greutății
ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos
susține nivelul colesterolului
reduce riscul apariției ulcerului
luptă împotriva bacteriilor și a virsului Epstein-Barr

 

Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poate scăpa Elena Gheorghe


„ Nu consider ca am vicii și nu cred că mi-am dezvoltat nicio dependentă față de ceva anume. As vrea câteodată să țin cât mai  departe de ochi și suflet telefonul, dar trebuie să recunoaștem ca e rezolvarea multor probleme și fără el nu putem face absolut nimic. „, a mai spus artista pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel