Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Elena Gheorghe / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Elena Gheorghe a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate voci din România. 

Frumoasa artistă a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA și a completat în ORACOLUL VEDETELOR

 


1. SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Elena Gheorghe: Să cânt! Visul a devenit realitate.


2. SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Elena Gheorghe: La trăznăi am fost cap de afiș! Țin minte ca aveam un scuter pe care ne plimbam toți trei, pe rând, dar doar în prezența tatălui, care ne supraveghea să nu pățim ceva. L-am furat o dată din curte și am plecat pe stradă… am pierdut controlul, am căzut de pe el, dar totuși nu am dar drumul ghidonului. Și uite așa m-a târât scuterul vreo 30 de metri pana am ajuns într-un șanț. Și ce bine ca am ajuns acolo, și nu pe șoseaua principală. Am fost pedepsită mult timp și de atunci scuterul a fost istorie.

3. SPECTACOLA:  Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Elena Gheorghe: Odată scrisă cartea vieții, rămâne tiparită așa, și orice lucru șters, e unul neasumat! Greșelile făcute de-a lungul vieții m-au ajutat să nu mai fac altele și să devin un om mai bun, mai înțelept, mai calculat. Nu aș schimba nimic in viața mea!


4. SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Elena Gheorghe:  De-a lungul timpului, a experienței vieții, mi-am eliminat fricile minore, umane și am rămas cu o singură frică: frica de Dumnezeu.


5. SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?
  
Elena Gheorghe: Coloana sonoră se poate schimba rapid, după stare, spirit, și în decurs de 5 minute. În momentul de față urmează să dau o tură de alergare în parc, așa ca voi asculta un mix al trupei Rammstein!


6. SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil moment din viața ta?
  
Elena Gheorghe: La un eveniment foarte important, mi s-a rupt rochia la spate, cu 10 minute înainte sa termin concertul. A trebuit sa rămân concentrată și pe momentul live, să țin microfonul cu o mâna și rochia  cu cealaltă mână (și totuși, norocul meu era că aveam boxeri- pantaloni scurți ) , astfel încât să nu atrag atenția. Atunci am simțit că-mi cade cerul în cap, dar am continuat, cu toată emoția (care nu era una constructivă) și stângăcia mișcărilor, care nu mai erau unele normale și firești, în pas cu muzica ritmată pe care o cântam, cu dansuri menite să acopere momentul jenant. A fost, da, un moment penibil. 


7. SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

 Elena Gheorghe: Am citit recent un mare adevăr: acela că trebuie să înțelegem că nu Dumnezeu, ci oamenii sunt răspunzatori de aproape toate nenorocirile vieții! 

  

8. SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Elena Gheorghe: Nu cred că există un talent, în adevăratul sens al cuvântului, care sa nu te ajute în vreun fel, chiar și într-un mic detaliu al momentului, al vieții…  
Dar ca sa dau un răspuns acestei întrebări, cred că am un talent inutil, acela  de a intra în panică destul de  repede. Nu ma pot stăpâni atunci când în jurul meu se întâmplă lucruri persoanelor dragi, chiar și dacă e vorba de o raceală. Ma panichez, iar acesta este un talent inutil, pentru că reușesc să induc și celor din jur același sentiment și nu face deloc bine. În ultima perioadă, am mai reușit sa scap de acest “talent”, dar trebuie mult exercitiu în continuare, cu psihicul. 

9. SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Elena Gheorghe: 

   1. Telefonul, pentru ca e musai să țin legătura cu lumea, familia (mai ales dacă e așa pustie insula aia) ,  să citesc, să mențin legătura cu realitatea, sa văd poze cu piticii mei dragi și să ascult muzică. Deci telefonul îmi rezolvă multe dintre probleme din start.

    2. Bateria externă- nu vreau să risc nimic 

    3. Protecția solară- dacă tot pot face atâtea cu telefonul, cu burta la soare, de ce să-mi apără riduri și să-mi risc sănătatea? 

 

 

10. SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Elena Gheorghe: Îmi încep dimineața cu un pahar de apă plată cu lămâie pe care îl consum pe stomacul gol. Continui cu  alimentul care nu-mi lipsește din meniu, în nicio zi: țelina apio (îmi fac un Smoothie).
Pana în ora 14 consum doar fructe și legume, fără  grăsimi. Iar în partea a doua a zilei  mănânc somon, salate și seara o supă cremă.


11. SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Elena Gheorghe: Cu siguranță aș fi fost designer de interior. Ma pasionează acest domeniu și mă relaxează când mă preocup de acest aspect. 


12. SPECTACOLA: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. 

Elena Gheorghe: Tania Budi este o femeie foarte frumoasă, cu trăsături fine și feminine.


13.  SPECTACOLA: Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Elena Gheorghe: Filmul Miracolul din Celula 7. 


14. SPECTACOLA: Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Elena Gheorghe: Nu consider ca am vicii și nu cred că mi-am dezvoltat nicio dependentă față de ceva anume. As vrea câteodată să țin cât mai  departe de ochi și suflet telefonul, dar trebuie să recunoaștem ca e rezolvarea multor probleme și fără el nu putem face absolut nimic. 


15. SPECTACOLA: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Elena Gheorghe: Sunt o tipă sinceră, directă și nu pot deveni accesibila pentru fiecare om în parte, la prima vedere!!! Dar dacă ajungi să mă cunoști, îți vei da seama că,de fapt, nu am vrut să te atrag în mrejele mele și să mă iubești din prima… o să faci asta pe parcurs.

 

16. SPECTACOLA: Dar calitate?

Elena Gheorghe: La mine defectele sunt și calități! Deci o sa revin și o să spun că sunt sinceră! Și foarte sufletistă.


17. SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Elena Gheorghe: Pentru ceea ce am transmis atunci când mi-au ascultat muzica, glasul si emoția.


 

18. SPECTACOLA: Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României? 

Elena Gheorghe: Multe! Dar în primul rând sistemul medical! Ard spitale cu oameni care merg acolo cu încredere și o ultima speranța! Trist! 


19. SPECTACOLA: Cine este persoana din viata ta care te-a motivat cel mai mult?
  
Elena Gheorghe: Familia în general, soțul, dar totuși, persoana care te motivează cel mai mult ești tot tu! Iar eu sunt o persoană puternică și mă agat tot de mine atunci când vreau să ies la liman și să reușesc. Sunt o tipa ambițioasă, o leoaică adevarată! 

 

20. SPECTACOLA: Care este cel mai mare regret al tău?

Elena Gheorghe: Nu am regrete, am doar multe planuri!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel