Andreea Tonciu, părere tranșantă despre Elena Chiriac: „Nu vreau să dau valoare unor...”

Andreea Tonciu a răbufnit, după ce Elena Chiriac a caracterizat-o pe brunetă în câteva cuvinte.

Andreea Tonciu și Elena Chiriac sunt două dintre concurentele de la Survivor care au păstrat conflictul aprins, chiar și după terminarea emisiunii. Faptul că cele două nu au avut o relație deloc bună în Dominicană este cunoscut de toată lumea, însă chiar și după ce Survivor și-a ales marele câștigător, acestea continuă să facă dezvăluiri una despre cealaltă. Invitată recent în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, finalista Elena Chiriac a caracterizat-o dur pe fosta faimoasă, Andreea Tonciu.

„Irelevantă”, „bârfitoare”, „certăreață”, „dramatică”… , au fost cuvintele pe care Elena Chiriac i le-a atribuit Andreei Tonciu.

Iulia Albu o face praf pe Andreea Tonciu: ”Paris Hilton după o noapte de beție”

Care este reacția Andreei Tonciu

După cum era de așteptat, bruneta nu a rămas indiferentă la aceste răutăți venite din partea fostei sale colege de insulă. Andreea Tonciu a reacționat imediat, caracterizând-o, la rândul ei, foarte dur pe Elena Chiriac.

„Nu vreau să dau valoare unor fete care știu ele mai bine ce au făcut în trecut și la vârsta pe care o au ce fac…Nu cred că are tupeu să se lege de mine față în față, pentru că știe ce fel de persoană sunt și normal că se leagă de persoane și de oameni care într-adevăr au construit ceva cu numele lor.

Eu nu știu cine e fata asta, eu nu știu cum a apărut ea la televizor, ce face ea. Ca drept dovadă, la finala «Survivor» nicio femeie n-a fost alături de ea. Întrebarea este «De ce?» Pentru că are un caracter infect!”, a declarat Andreea Tonciu, pentru cancan.

În ce relații a rămas Andreea Tonciu cu Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: ”Toată lumea mă întreabă”. De partea cui este bruneta în proces

Andreea Tonciu, probleme de sănătate după Survivor

După ce s-a întors din Dominicană, Andreea Tonciu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, ajungând, în repetate rânduri, pe mâinile specialiștilor. Acum, aceasta clarifică situația, spunând faptul că totul i se trage de la experiența trăită în Republica Dominicană.

„Am luat un virus din Dominicană, cred… Chiar sunt foarte bine, mă pregătesc că plec în vacanță. 

La mine nu există vacanță fără Rebecca, chiar dacă am de promovat vreun hotel sau ceva, o iau și pe ea cu mine, nu plec în vacanță fără ea”, a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Andreea Tonciu, părere tranșantă despre Survivor: Cea mai dură competiție

Ce a însemnat pentru Andreea Tonciu Survivor

Recent, Andreea Tonciu vorbea despre experiența Survivor ca fiind cea mai dură emisiune la care a participat până acum. Întrebată de Spectacola dacă ar mai accepta să facă parte dintr-un astfel de reality show, fosta asistentă s-a arătat a fi destul de radicală în decizia ei.

"A însemnat cea mai dură competiție la care eu am participat. Știți deja că sunt genul de persoană foarte asumată și care de-a lungul anilor nu s-a ferit de show-uri, dar nu m-aș fi gândit că la Survivor va fi atât de greu!  Dacă aș mai accepta... în clipa asta, aș zice nu. Dar hai să vedem ce-mi rezervă viitorul. 

Orez am mai mâncat, de cocos m-am ferit (râde). Dar am primit, de curând, la un eveniment organizat de PRO TV. Când am deschis punga și am văzut cocosul, mi-au revenit multe amintiri pe retină!", declara recent Andreea Tonciu pentru Spectacola.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 27 iun 2022, 11:08 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience