Andi Moisescu, despre cea mai mare dramă din viața lui. A fost părăsit de tată când avea numai 4 ani: „Nu a mai dat niciun semn”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andi Moisescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andi Moisescu, Instagram

Andi Moisescu și-a dechis sufletul și a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa. 

Andi Moisescu se numără printre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Cu toate astea, puțini știu drama pe care o ascunde prezentatorul TV. Mai exact, acesta a fost părăsit de tată atunci când avea numai 4 ani. 

Andi Moisescu, despre cea mai mare dramă din viața lui

An Moisescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul în care tatăl său a plecat de acasă și nu s-a mai întors niciodată. Acesta avea doar patru ani, iar suferința abandonului a fost foarte mare. Cu toate astea, celebrul prezentator recunoaște că nu i-a purtat niciodată dușmănie și este de părere că fiecare face ceea ce vrea cu viața lui. Andi Moisescu a mărturisit că face tot posibilul ca, copiii săi să nu treacă prin ceea ce a trecut el și să le ofere afecțiunea pe care el nu a avut-o în copilărie.

„Orice copil resimte lipsa unui părinte. (…) E o situaţie tristă, din păcate, nu vreau să judec pe nimeni, fiecare face cum îl taie capul.

Nici nu am avut cum să ţin legătura cu el. Din momentul în care a plecat nu a mai dat niciun semn. Când eram mai tânăr am încercat să dau de el, nu am reuşit, sub nicio formă. Ca să ţi-o zic p-aia dreaptă, am pierdut şi noţiunea de tată. 

Poate că într-un fel e o eliberare pentru noi, nu te mai gândeşti, pentru că dacă o faci o să suferi. Te obişnuieşti cu ideea.

La un moment dat o să-i ierţi plecarea şi o să-l uiţi de tot. E singura soluţie. Pe mine, dacă vrei, m-a motivat să privesc cu mult mai multă seriozitate rolul meu de tată pentru copiii mei. Să fiu ceea ce el n-a putut să fie. 

„Pe undeva, e firesc să uiți”

Din punctul ăsta de vedere, cred că este un mare câştig atât pentru mine, cât şi copiii mei. Nu judec oamenii, mi se pare că fiecare om poate să facă ce vrea el cu viaţa lui.

Sigur, asta înseamnă că are dreptul să nu-şi asume nişte responsabilităţi pe care ar fi trebuit.

Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus. Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere”, a spus Andi Moisescu, în cadrul unui interviu, acum ceva timp. 

Citeșe și: Damian Drăghici a slăbit 70 de kilograme. La ce a renunțat artistul pentru a ajunge la forma dorită: „Eram gras din cauza prăjiturilor”

Bogdan Vlădău, înțepat de un scorpion: „Am simțit că mă arde”. Cum l-a vindecat un băștinaș din jungla amazoniană

Testul simplu care arată ce probleme de sănătate ai. Lidia Fecioru: „Putem face acasă toţi. Atenţie, nu ne punem diagnostice!”

Ce face Teo Trandafir pentru a se menține în formă, la 9 ani de la operația de micșorare a stomacului: „De exemplu, eu hamburgerul nu îl mănânc cu sos și chiflă”

Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu, idilă secretă. Cei doi au ținut relația departe de ochii lumii: „Am fost la un pas să ne și căsătorim”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel