Ce face Teo Trandafir pentru a se menține în formă, la 9 ani de la operația de micșorare a stomacului: „De exemplu, eu hamburgerul nu îl mănânc cu sos și chiflă”

Data actualizării: | Data publicării:

Teo Trandafir a dezvăluit cum se menține în formă, la 9 ani de la operația de micșorare a stomacului. 

Teo Trandafir este fără dar și poate una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. În trecut, vedeta a dus o luptă crâncenă cu kilogramele în plus, dar a reușit să ajungă la forma dorită, după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.

Ce face Teo Trandafir pentru a se menține în formă, la 9 ani de la operația de micșorare a stomacului

Într-un interviu recent acordat pentru unica.ro, Teo Trandafir a dezvăluit cât și cum mănâncă, dar și care e preparatul pe care nu îl agreează deloc. 


„Mănânc destul de puțin, regula este să mănânc atunci când îmi este foame și cât trebuie. Nu exagerez niciodată, operația de gastric sleeve pe care am suferit-o nici nu mi-ar permite acest lucru. Încerc să nu mă duc la extreme. De exemplu, eu hamburgerul nu îl mănânc cu sos și chiflă, mănânc doar carnea din interior. Bineînțeles că există alimente pe care nu le consum, mai ales alimente care nu îmi plac. Eu, de exemplu, nu mănânc cozonac, pentru că nu îmi place“, a explicat prezentatoarea.

Teo Trandafir a dezvăluit și ce ritual de înfrumusețare are la 54 de ani. Prezentatoarea TV a mărturisit că merge periodic la dermatolog și asta le sfătuiește și pe fanele sale. 

„Am un ritual zilnic care include duș, spălat pe cap și utilizarea cremei hidratante. Nu fac ceva în mod deosebit, dar merg la dermatolog periodic. În ceea ce privește trucurile de frumusețe, nu sunt în măsură să dau sfaturi, pentru că depinde de ceea ce îmi recomandă dermatologul și de sfaturile pe care mi le dă în funcție de nevoile tenului meu.


Le-aș recomanda să meargă la un specialist. Dar ce le-aș recomanda cu toată inima este să fie atente la timpii de odihnă și la hidratare, să nu consume multă sare pentru că se va vedea acest lucru, să nu exagereze cu fumatul și cu lucruri care se văd, ca efecte, pe pielea noastră”, a transmis pentru unica.ro vedeta, care nu mai are emisiune la Kanal D de luni până vineri, ci în weekend.

Ritual pe care îl păstrează cu strictețe în fiecare dimineață

Teo Trandafir a mărturisit că zi de zi, în fiecare dimineață după ce se trezește, bea un litru și jumătate de apă pe stomacul gol. Acest secret se pare că o ajută să se mențină în cea mai bună formă a ei.

„Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a mărturisit Teo chiar în emisiunea ei de la Kanal D.

Totodată, Teo Trandafir a dezvăluit și ce regim alimentar are. Vedeta a povestit că mănâncă des, dar puțin, și a renunța definitiv la cartofii prăjiți și sucurile acidulate.

„Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că de exemplu dintr-o ceafă de porc, mănânci foarte puțin. Nu mai mănânci și pâine că doar nu ești nebun. Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul. Nu mă mănânc prăjeală pentru nu îmi place”, explica Teo Trandafir.

Citește și: Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu, idilă secretă. Cei doi au ținut relația departe de ochii lumii: „Am fost la un pas să ne și căsătorim”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel