Bogdan Vlădău, înțepat de un scorpion: „Am simțit că mă arde”. Cum l-a vindecat un băștinaș din jungla amazoniană

Data publicării:

Momente de panică pentru Bogdan Vlădău. Vedeta a fost înțepată de un scorpion. 

Bogdan Vlădău și-a descoperit o nouă pasiune, în urmă cu trei ani. Fostul manechin a lăsat podiumul de modă pentru jungla amazoniană, unde organizează retreat-uri. Noua pasiune vine și cu ceva riscuri. iată ce a pățit vedeta, din neatenție.

 

VEZI ȘI: Bogdan Vlădău a înșelat-o pe soția sa, Gina Chirilă: ”S-a rupt ceva în relație”


Bogdan Vălădău a fost invitat în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde a povestit despre aventurile sale în Peru și jungla amazoniană, dar și despre un moment de panică prin care a trecut în una dintre expediții. 
Acesta a fost înțepat de un scorprion, iar un băștinaș l-a ajutat să se vindece.

"Îmi făceam un instrument șamanic din frunze, Chakapa se numește și se folosește în ceremonii și nu mă uitam, luam din mormanul ăla de frunze și le legam împreună și la un moment dat băgam mâna și am simțit că mă arde. Și nu mai simțisem senzația aia până acum și zic bă, sigur m-a mușcat ceva și m-a mușcat ceva ce nu m-a mai mușcat până acum, ia să văd eu ce e. Și am căutat prin frunzele alea și era domnul respectiv (n.r scorpion)”, a povestit Bogdan Vădău, în emisiunea de la PRO TV.

VEZI ȘI: Bogdan Vlădău a primit avansuri de la Giorgio Armani: ”Era greu să mă uit în oglindă și să mă gândesc că...”


Vedeta a avut mare noroc să găsească rapid un băștinaș care l-a ajutat să se vindece rapid, printr-un ritual bizar. 

"Te înțeapă cu coada și m-am dus la un băștinaș acolo și am întrebat, trebuie să fac ceva urgent și a spus nu, stai liniștit, aratămi-l mie că rezolv eu problema. A scos un cuțit de-aici, i-a tăiat acul respectiv, după care l-a pus în mână, l-a secționat în jumate și mi l-a pus pe locul în care m-am muscat și am simțit o răcoare.", a mai povestit el.

 

VEZI ȘI: Gina Chirilă, dietă. Soția lui Bogdan Vădău nu poate renunța la un aliment nesănătos: „Toată lumea s-a mirat”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel