Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu, idilă secretă. Cei doi au ținut relația departe de ochii lumii: „Am fost la un pas să ne și căsătorim”

Data publicării:
Sursa foto: Elena Merisoreanu și Gheorghe Turda/ captură TV/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Elena Merisoreanu și Gheorghe Turda/ captură TV/ colaj foto

Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu au format un cuplu, departe de ochii curioșilor.

Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu se numără printre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că cei au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în tinerețe. 

Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu, idilă secretă

Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu au recunoscut că au trăit o frumoasă poveste de dragoste și chiar au fost la un pas de căsătorie. Într-un interviu, Gheorghe Turda a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Elena Merișoreanu, dar și cum s-au cunoscut. 

„Îmi plăcea mult de tot de ea, era femeia perfectă, din toate punctele de vedere, avea un păr superb, era ardeleancă, mă cucerise.

Eu eram pe atunci student la Cluj, la Conservator, eram colegi la Rapsodia Română, ce amintiri frumoase avem din turneele din țară! A fost însă o iubire curată. Nu mi-am permis să îi cer ceva. Pe atunci, nu îndrăzneai să îi ceri ceva unei femei, înainte de nuntă. Eram copil crescut la țară, cum era să afle mama că mi-am făcut alte plăceri, înainte de nuntă? Am avut cu Elena doar o prietenie curată, o dragoste curată.Am fost și la un pas de nuntă, adică eram pe punctul de a ne hotărî dacă ne luăm”,  a declarat Gheorghe Turda, pentru Playtech.

Și Elena Merișoreanu a confirmat faptul că între ea și Gheorghe Turda a fost o relație mai apropiată. Totodată, artista are doar cuvinte de laudă la adresa bărbatului. 

De asemenea, chiar și Elena Merișoreanu a confirmat toate cele spuse de colegul ei de scenă, Gheorghe Turda: „Eram prieteni, da, am fost la un pas să ne și căsătorim, am fost colegă cu el, la Rapsodia Română. E un coleg extraordinar, am rămas în relații bune”.

Gheorghe Turda, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Elena Merișoreanu

Gheorghe Turda a dezvăluit și motivul pentru care nu a ajuns să se căsătorească cu Elena Merișoreanu. Mai exact, artistul recunoaște că a fost vina lui și, deși era pe placul lui, nu a simțit să facă acest pas important alături de ea. 

„De ce nu ne-am căsătorit? N-am devenit soți, pentru că gusturile nu se discută. Poate că m-am ținut eu mai tare, am fost eu mai pretențios, 100%. Cu soțul ei am devenit însă prieteni, am fost colegi la Ministerul de Interne”, a mai spus Gheorghe Turda.

Citește și: Romanița Iovan rupe tăcerea despre prietenia și ajutorul acordat lui Irinel Columbeanu: "Lucrurile acestea trebuie să rămână personale"

Gabriela Cristea, dramă de nedescris: „Ne-a rupt sufletul în două.” Durerea care a dus-o la capătul răbdării

Cum se menține Gheorghe Turda, la 74 de ani: „Îți face bine la sănătate. De două ori pe săptămână...” Artistul este în cea mai bună formă

Gheorghe Turda și-a fisurat o coastă, în cimitir: „Mi-au spus că nu se mai repară”. Cum s-a întâmplat totul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel