Dr. Mihaela Bilic, la interviurile DC MEDIA GROUP. Totul despre alimentaţia din sezonul rece

Data actualizării: | Data publicării:
Dr. Mihaela Bilic, la interviurile Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Dr. Mihaela Bilic, la interviurile Spectacola

Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, a fost invitată la Interviurile DC News, DC Medical și Spectacola, unde a vorbit despre alimentația din sezonul rece.

 

Ne pregătim să intrăm în sezonul rece. Schimbăm anotimpul, schimbăm garderoba și, cum era de așteptat, facem schimbări și la capitolul alimentație. Dacă vara ne putem sătura din salate proapete, fructe din belșug și zarzavaturi, toamna trecem la un meniu mai consistent, care să ne asigure toți nutrienții de care avem nevoie.

Dr. Mihaela Bilic explică de ce este important să ne disciplinăm comportamentul alimentar, ce alimente nu trebuie să lipsească din meniul zilnic, dar și cum putem să ne folosim de nutriție pentru a ne întări imunitatea. 


Ce înseamnă schimbarea de temperatură pentru organism, cum alegem alimentele care ne sunt benefice, dar și care este secretul siluetei perfecte, aflați sâmbătă, de la ora 12:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

 

VIDEO

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel