Două surori gemene împart același bărbat. Cum au ajuns să facă totul la unison/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Două surori gemene sunt atât de apropiate, încât se consideră una și aceeași persoană. Cele două împart chiar și același iubit.

Anna și Lucy sunt gemene identice și au viața trasă la indigo, scrie Insider. De fapt, surorile consideră că sunt un singur om, nu doi, și așa au ales să-și trăiască viața. Tinerele în vârstă de 35 de ani fac totul împreună. Nu doar că se îmbracă la fel, dar mănâncă în același timp același mic dejun, fac duș amândouă și merg amândouă la toaletă în același timp. Mai mult decât atât, Anna și Lucy împart același iubit de 10 ani, pe Ben, și plănuiesc să rămână însărcinate în același timp prin inseminare artificială.

A renunțat la munca de birou pentru a-și vinde pozele pe internet. Cum arată tânăra care face averi cu formele ei/ FOTO

Mai mult decât atât, cele două își doresc să ajungă la o simetrie perfectă în tot ceea ce fac și spun. Anna și Lucy susțin că au simțit întotdeauna că sunt foarte apropiate, dar relația lor a devenit și mai strânsă în momentul în care tatăl lor a murit de cancer.

"Avem această obsesie: să ne trăim viața într-un mod cât mai identic", au declarat gemenele, la unison, în cadrul unui show televizat la TLC, "Extreme Sisters".

O pisică a devenit vedetă pe TikTok datorită ochilor pe care îi are. Felina pare ireală/ FOTO

Ele au mai spus și că se văd ca fiind o singură persoană. Pe contul lor de Facebook, în fotografiile postate, gemenele par același om privit în oglindă. Uneori, la descrierea pozelor, ele glumesc și spun că „cei care le privesc văd dublu".

Dacă se întâmplă ca una din surori să dea cu aspiratorul timp de cinci minute, cealaltă trebuie să facă și ea la fel imediat după, să folosească același aspirator timp de cinci minute. În tot acest timp, ele se urmăresc una pe cealaltă și își imită gesturile. De asemenea, merg la toaletă în același timp, indiferent de nevoile pe care le au, și au același iubit de mai bine de 10 ani, pe Ben, pe care l-au cunoscut pe Facebook.

"Pentru noi, faptul că împărțim același iubit nu înseamnă altceva decât că petrecem tot timpul împreună", au mai spus gemenele.

A intrat în "Cartea Recordurilor" după ce și-a pus 453 de piercinguri. Transformare uluitoare/ FOTO

 

Kerstin Tristan, femeia care a investit 30.000 de euro în tatuaje. Imagini incredibile cu cea mai cool bunicuță din lume

Cât despre relația intimă pe care o au cu iubitul lor, acestea au mărturisit că doar una dintre ele rămâne în dormitor când este cazul. Cu toate astea, Ben are grijă însă să reproducă gesturile de tandrețe și cu cealaltă, ulterior. Iubitul surorilor a declarat că pe el nu îl deranjează deloc ce se întâmplă și le iubește pe gemene în mod egal, în special pentru că "acestea nu se feresc să fie ceea ce vor să fie".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel