Kerstin Tristan, femeia care a investit 30.000 de euro în tatuaje. Imagini incredibile cu cea mai cool bunicuță din lume

Data actualizării: | Data publicării:

Kerstin Tristan are corpul acoperit în proporție de 90% de tatuaje și a investit o avere pentru a arăta așa. 

În vârstă de 56 de ani, Kerstin Tristan a investit o avere pentru a deveni un model de succes pe Instagram. Are peste 150 de mii de urmăritori și în fiecare zi le dezvăluie fanilor noi ipostaze incendiare cu tatuajele sale. Înainte de a devenit faimoasă pentru tatuajele sale, Kerstin era șofer de taxi. 


În anul 2015 și-a făcut primul tatuaj pe braț, iar din acel moment nu s-a mai putut opri. Acum are tot corpul tatuaj, singura zonă care a rămas neacoperită este chipul. Kerstin Tristan a devenit cea mai tatuată bunicuță din lume și se bucură de o comunitate impresionantă de fani pe rețelele de socializare. 

 

A uimit o lume întreagă. Cum arată bunicuța de 92 de ani care trăiește a doua tinerețe


Originară din Leipzig, Germania, Kerstin susține că avea nevoie de o schimbare în viața ei, iar la trei ani de zile de la primul tatuaj aceasta s-a hotărât că vrea să își acopere tot corpul cu desene. Se bucură de succesul pe care îl are și spune că atunci când se uită în oglindă, vede o pajiște frumoasă. La 56 de ani, Kerstin și-a făcut chiar și un cont de OnlyFans pentru cei care sunt mai curioși din fire. 

 

 

A cheltuit o AVERE pentru a deveni cea mai tatuată femeie din lume. Cum arată acum / FOTO


”Mi-am sacrificat toate economiile pentru ele. Am investit între 30.000 și 35.000 de euro pe tatuaje. Pur și simplu am vrut doar să încerc ceva nou. Trăim cu toții o singură dată și m-am gândit că la vârsta mea trebuie să vină ceva real. Când mă uit în oglindă, văd o pajiște frumoasă”, a spus Kerstin Tristan într-un videoclip pe Youtube.

 

 

 

A intrat în "Cartea Recordurilor" după ce și-a pus 453 de piercinguri. Transformare uluitoare/ FOTO

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel