O pisică a devenit vedetă pe TikTok datorită ochilor pe care îi are. Felina pare ireală/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

O pisică a uimit pe toată lumea cu ochii ei extrem de mari. Lumea crede că este o ființă dintr-o altă lume.

O pisică din Canada, în vârstă de nouă ani a reușit să facă senzație și să devină cunoscută în toată lumea datorită modului în care arată. Felina are ochii atât de mari, încât mulți cred că e ireală. Aceasta a reușit chiar să devină și vedetă pe TikTok, acolo unde stăpâna ei postează des fotografii și filmulețe  cu felina.

 

Motivul pentru care Bono nu își scoate niciodată ochelarii. Solistul U2 suferă de o boală gravă

Pico este o pisică din rasa norvegiană de pădure. Marie-Josee Brisson împreună cu fiica ei, Monica, au adoptat animalul în urmă cu mai mulți ani, de la un cabinet veterinar. 

Smiley joacă într-o comedie dramatică. Actrița Ada Galeș, despre lecția învățată de la celebrul artist: „Era un lucru pe care îl simțeam și eu foarte tare”

Femeia s-a îndrăgostit iremediabil de pisică, motiv pentru care a luat-o imediat acasă. Deși a avut extrem de multă grijă de ea, pisica s-a confruntat cu o boală, care ulterior a orbit-o.

A slăbit 82 de kilograme, după ce a renunțat la un aliment. Ce o împiedica pe femeie să slăbească/ FOTO

Motanul avea ochii mari și verzi, dar după ce a dezvoltat o infecție, aceștia și-au pierdut capacitatea de-a vedea și au căpătat un aspect de globuri de sticlă, de un albastru albicios. Animalul a făcut glaucom, a orbit și a fost nevoit să se adapteze la noua sa viață. Chiar dacă la început a fost mai greu să se orienteze, animalul de companie a dovedit că se poate descurca și cu noua sa condiție.

Vedete diagnosticate cu diabet. Cum își țin boala sub control

„Avea ochii verzi, dar într-o zi, din cauza unei infecții, a făcut glaucom și a orbit. De cele mai multe ori, motanul se descurcă și fără văz, dar sunt și momente în care se lovește de mobilă. Dar se descurcă destul de bine ca să se orienteze prin casă”, a explicat Marie-Josee Brisson, stăpâna felinei, potrivit celor de la metro.co.uk.

@picoblindcat

Reply to @freestyle_platinums since a lot of people were asking for his story on how he was blind :) ##cute ##cat ##blind

♬ Send Me on My Way - Guy Meets Girl

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel