A renunțat la munca de birou pentru a-și vinde pozele pe internet. Cum arată tânăra care face averi cu formele ei/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

O femeie a reușit să uimească pe toată lumea, după ce a ajuns să facă averi cu formele ei. Aceasta a renunțat complet la muncă.

Yvonne Bar, în vârstă de 26 de ani este un fotomodel din Frankfurt (Germania) care a decis să investească o adevărată avere în fizicul său. Tânăra a cheltuit mai bine de 50.000 de euro pentru a-și face implanturi cu silicon și mai multe modificări ale corpului  pentru a semăna cât mai mult cu celebra vedetă americană Kim Kardashian.

Totul a început în anul 2013 și, de atunci, focoasa brunetă pare că este de neoprit. Aceasta și-a operat bustul de trei ori și a ajuns de la cupa A la cupa H. Deși acum face furori cu felul în care arată, înainte de marea transformare toți râdeau de ea că nu are forme și că are mai degrabă corpul unui bărbat. Ani de zile, tânăra din Germania a suferit din cauza acestui subiect și, din acest motiv, a fost mai mult decât sigură că modificarea aspectului fizic o să-i readucă încrederea în sine.

După mai multe intervenții estetice, Yvonne este deținătoarea unui piept generos și a unui posterior de braziliancă cu care atrage toate privirile. Femeia a reușit în scurt timp să adune milioane de persoane care o urmăresc pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, aceasta și-a deschis și un cont pe o platformă unde fanii trebuie să plătească pentru a putea vedea poze și clipuri video cu aceasta.

 

Mereu am crezut că femeile care au forme generoase sunt frumoase. Cred că e important să ai un bust frumos. Aveam cupă A înainte de transformare și acest lucru m-a făcut să mă simt nesigură pe mine și să ajung subiect de glume pentru cei din jur. Mulți râdeau că am un piept plat. Când am avut primul prieten am dormit cu sutienul pe mine și evitam pe cât posibil să merg la plajă sau la piscină. Ador femeile cu forme, sunt foarte feminine. Ador look-ul exotic, părul închis la culoare și formele generoase. Exact cum arată Kim Kardashian”, a dezvăluit modelul, potrivit celor de la The Sun.

În prezent, tânăra câștigă zeci de mii de euro din fotografiile pe care și le face și spune că nu mai este nevoie să lucreze în domeniul bancar, așa cum făcea înainte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????????? ???????????? (@yvonne_bar_)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel