A intrat în "Cartea Recordurilor" după ce și-a pus 453 de piercinguri. Transformare uluitoare/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Rolf Buchholz, sursa instagram
Descriere foto: Rolf Buchholz, sursa instagram

Un bărbat a intrat în Cartea Recordurilor după ce și-a pus 453 de piercinguri. Acesta și-a mutilat fața, iar transfoarmarea este una șocantă.

Rolf Buchholz este bărbatul care șocat întreaga lume, după ce și-a pus 453 de piercinguri. Acesta a intrat și în Cartea Recordurilor având cele mai multe modificări aduse corpului, mai exact 516.

Bărbatul a început adevărata transformare la vârsta de 40 de ani, când și-a făcut primul tatuaj. Germanul a devenit rapid dependent de arta pe piele, însă asta nu a fost sigura pasiune. Rolf Buchholz a început să își pună și piercinguri.

În doar 20 de ani, de la primul tatuaj, bărbatul a ajuns să aibă 453 de piercinguri dintre care 158 în jurul buzelor și alte 278 în zona genitală, și două implanturi subdermice care ies din vârful capului ca o pereche de coarne.

„Am început să-mi fac tatuaje și piercinguri în anul 1999 și iată cum arată acum. Pot spune că am un tatuaj din cap până în picioare. Partea albă a ochiului este neagră la mine. Unde e alb în mod normal, eu am cerneală neagră. Acum vreo 15 ani mi-am tăiat limba. Mi se pare firesc să te uiți insistent la cei care arată altfel. Sunt de vreo zece ani în Cartea Recordurilor. Nu cred că îmi va bate cineva recordul cu piercingurile. Sunt foarte mândru de ele”, a dezvăluit Rolf Buchholz la Antena 1, când a participat la show-ul culinar Chefi la Cuțite.

Cu toate că intervențiile la care a fost supus nu sunt deloc ușoare, Buchholz spune că cel mai tare a durut tatuarea palmei.

”Nu am o toleranță ridicată la durere. Mă doare cu adevărat”, a spus bărbatul care se agață cu cârlige înfipte în piele, de tavan ori pereți, conform Guinness.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rolf Buchholz (@robuchholz)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rolf Buchholz (@robuchholz)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rolf Buchholz (@robuchholz)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel