Doru Isăroiu, solistul trupei Red Parlament, în doliu. Mama artistului s-a stins din viață: „Venim cu nimic și plecam cu nimic”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Doru Isaroiu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Doru Isaroiu, instagram

Doru Isăroiu este îngenuncheat de durere. Mama artistului s-a stins din viață. 

Doru Isăroiu trece prin momente cumplite. Mama artistul s-a stins din viață, lăsând un gol imens în sufletul celor care au iubit-o. Îngenuncheat de durere,solistul trupei Red Parlament a lăsat și un mesaj dureros în memoria mamei sale, pe rețelele de socializare. Acesta a ținut să îi mai spună o dată celei care i-a dat viață cât de mult o iubește și o va iubi mereu. 

„Venim cu nimic și plecam cu nimic. Azi îmi iau rămas bun de la Mama mea. Ai fost o femeie frumoasa, puternica, inteligenta, iubitoare, cu o mare pofta de viata !! Te voi iubi mereu !!!(Priveghiul va avea loc duminica, ora 19.00 la PAX, iar inmormantarea luni, ora 12.00, la Biserica de Piatră, Târgu Mureș)”, a scris Doru Isaroiu pe rețelele de socializare. 

Doru Isăroiu s-a recăsătorit la 12 ani de la divorțul de prima soție

Solistul trupei Red Parlament, a trecut printr-un divorț, în urmă cu 12 ani. Artistul are în prezent o relație și un băiețel în vârstă de 7 ani. 

,,A fost o poveste foarte frumoasă de dragoste care s-a încheiat repede. A durat doi ani de zile și am divorțat după un an de zile în 2010. Viața de artist este mai tumultoasă, mai sunt unele povești de dragoste care se consumă repede. Această poveste s-a consumat repede.", a menționat Doru Isăroiu.

,,M-am simțit pacient, m-am simțit obosit, nu mai mergeau lucrurile în direcția în care trebuiau să meargă. Trebuie să fii conștient că în clipa în care se termină ceva trebuie să ai tupeul și responsabilitatea să spui nu, nu să lungești povestea, timpul este prețios", a mai menționat artistul, potrivit spynews.ro

Citești și: Doliu în lumea filmului. A încetat din viaţă actorul francez Jean-Louis Trintignant, la vârsta de 91 de ani

Andreea Marin a vorbit cu Stela Popescu înainte ca marea actriță să moară. Ce au discutat cele două: „I-a spus că e nemulțumită că...”

Dan Ciotoi și Grasu XXL, în scandal din cauza unei piese: ”Se poate și fără acordul meu”. De la ce a pornit totul

Amna, momente de panică. Artista a trecut prin clipe de coșmar după ce fiul ei a dispărut în pădure: „Am plâns în hohote”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel