Andreea Marin a vorbit cu Stela Popescu înainte ca marea actriță să moară. Ce au discutat cele două: „I-a spus că e nemulțumită că...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin și Stela Popescu, facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin și Stela Popescu, facebook/ colaj foto

Andreea Marin a vorbit cu Stela Popescu înainte ca actrița să se stingă din viață.  Abia acum s-a aflat. 

Moartea marii doamne a teatrului românesc, Stela Popescu a șocat  o țară întreagă. Marea actriță s-a stins din viață în urma unui accident vascular.  Înainte să plece dintre noi, Stela Popescu a participat la un eveniment, acolo unde a urcat pe scenă, iar discursul său nu a fost unul coerent. Înainte să se urce pe scenă, regretata Stela Popescu a stat la aceeași masă cu Andreea Marin.

Cristi Brancu este cel care a dezvăluit ce și-au spus cele două, în cadrul evenimentului la care au participat împreună. Se pare că Andreea Marin Andreea Marin i-a povestit prezentatorului TV că ea și Stela Popescu au vorbit foarte multe în seara respectivă, ba mai mult, regretata actriță i-a cerut chiar și numărul de telefon vedetei.

Andreea Marin a vorbit cu Stela Popescu înainte să moară

„Am vorbit cu Andreea Marin, ea a stat cu Stela Popescu la masă toată noaptea şi mi-a spus că la masă a fost aceeaşi Stela pe care o ştim. S-au pozat. Stela i-a spus să-i dea numărul de telefon. Era Stela pe care o ştim. A vorbit cu Monica Anghel şi voiau să facă împreună un proiect.

De asemenea, și Monica Anghel a fost prezentă la evenimentul respectiv. Artista a povestit că Stela Popescu era supărată că mașina care trebuia să o ducă la spectacol nu a venit la timp.

Andreea Marin a spus că a vorbit cu Stela ca între fete, ca altădată. S-a urcat Stela Popescu pe scenă, Andreea Marin nu o înţelegea. Iar Monica Anghel i-a spus că e nemulţumită că nu i-a ajuns maşina la timp. Ele au văzut acest comportament. Însă,  s-au gândit că este un om la care, poate, vârsta produce o sincopă. Nu s-au gândit la altceva.”, a mărturisit Cristi Brancu, în emisiunea sa.

Lucrurile regretatei Stela Popescu au fost scoase la vânzare pe internet

Stela Popescu s-a stins din viață la sfârșitul lunii noiembrie a anului 2017. La mai bine de patru ani de la moartea regretatei artiste, rudele acesteia au luat o decizie radicală. Mai exact, aceștia au pus la vânzare mobila Stelei Popescu. Cinci scaune ce i-au aparținut actriței au fost puse la vânzare la prețul de 990 de euro. În anunța a fost menționat faptul că obiectele sunt din lemn masiv. 


„Set de 5 scaune lemn masiv, sculptate în stil Chippendalle, restaurate și retapițate cu motive vegetale specifice și picioare de tigru. Tradițiile naționale nu se pierd. Setul a aparținut regretatei artiste Stela Popescu”, se arată în anunțul de pe internet, relatează Click!


Ce se întâmplă cu averea Stelei Popescu

Doina Maximilian a declarat în urmă cu ceva timp ce se va întâmpla cu averea Stelei Popescu. De asemenea, aceasta a precizat că nu va fi în București o casă memorială Stela Popescu.

„Am un inventar aproape complet al lucrurilor rămase. Încerc să las o parte dintre ele Teatrelor de Comedie și «Constantin Tănase», cu care Stela Popescu a colaborat de-a lungul carierei sale. Am mobilier, rochii, acte, pe care doresc să le donez. Inclusiv Uniter-ului mă gândesc să ofer câte ceva, dacă vor fi interesați de istoria și de relația Stelei Popescu cu teatrul românesc.

Mi-a atras atenția și gestul recent al Corinei Chiriac, care a anunțat că a făcut o donație personală Muzeului Național de Istorie a României! Mă gândesc să o sun, să aflu detaliile, cred că o să-i urmez exemplul! A, și să nu uit, cei de la Orhei sau din apropiere, zona natală a Stelei Popescu și a familiei sale, mi-au cerut niște lucruri personale. Cred că basarabenii au și ei dorința de a înființa acolo o casă muzeală dedicată ei. Am vorbit cu primarul locului, dar chestiunea asta cu pandemia și nu știu ce alegeri din zonă ne-au întârziat mult planurile”, declara fiica adoptivă a Stelei Popescu pentru Impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel