Amna, momente de panică. Artista a trecut prin clipe de coșmar după ce fiul ei a dispărut în pădure: „Am plâns în hohote”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Amna, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Amna, instagram

Amna a trecut prin clipe de coșmar, după ce fiul ei a dispărut în pădure. 

Amna a trecut prin momente greu de descris în cuvinte, după ce fiul său s-a pierdut în pădure. Într-o clipă de neatenție, David a dispărut de sub privirile mamei lui și s-a pierdut în pădure. Artista s-a panicat și a început să plângă în hohote.

„Al meu a fugit în pădure, de curând asta, și efectiv am făcut un atac de panică pentru că nu îl mai găseam. Îl căutam eu și încă șapte mămici și nouă copii. El s-a dus să descopere o comoară. A vrut să fie cel mai curajos dintre copii și în momentul în care m-am întors 10 secunde, a luat-o la fugă în pădure. M-am stăpânit foarte tare să nu fac foarte urât, dar am plâns în hohote', a spus Amna pentru Ego.ro.

Amna a făcut un atac de panică, după ce David a dispărut

Amna susține că a făcut un atac de panică și s-a calmat abia când și-a găsit copilul. 

'L-am pedepsit, l-am trimis în mașină și i-am zis că plecăm acasă. Iar acasă i-am explicat riscurile care sunt atunci când te pierzi de părinți. Până atunci nu îi spusesem toate astea. Am încercat să nu-l sperii cu tot felul de povești că este furat. Sau cum ne explicau bunicii noștri că dacă nu suntem cuminți, ne bagă în sac.

I-am explicat că în pădure îl poate fura cineva, îl poate mânca un animal, poate să rămână rătăcit acolo, să putrezească de foame și de frig. Când am revenit în parc, lângă pădure, în același loc, i-am zis că acum știe riscurile, poate să se ducă în pădure să-și caute comoara. Nu s-a mai dus nicăieri.', a mai spus Amna pentru sursa citată.

Amna, despre momentul în care i-a spus fiului ei că divorțează

Amna a fost într-o relație de 12 ani, în urma căreia a rezultat David, fiul artistei. Vedeta și-a amintit despre momentul în care a trebuit să-i spună micuțului faptul că divorțează de tatăl său, lucru care, spune ea, l-a maturizat foarte mult pe băiețel.

„Cred că l-am maturizat foarte tare pe David, din păcate. Am vorbit cu el ca și cu un om mare. M-așezam, așa, de-a bușilea lângă el – ca să fim la aceeași înălțime – și dacă îmi venea să plâng – nu te gândi că făceam istericale, ferească Dumnezeu, rar, rar, să zic o dată pe an poate mă bușește plânsul când îmi spune: "Tu ești cea mai minunată ființă de pe pământ”, a spus Amna, potrivit cancan.

"Noi ne-am iubit foarte mult"

În ciuda despărțirii, Amna are doar cuvinte de laudă despre fostul ei soț. Artista pune despărțirea pe seama lipsei de experiență și de comunicare.

„Eu știu că noi ne-am iubit foarte mult, indiferent de ce ar crede oamenii. Era o iubire imposibilă, am trecut peste foarte multe obstacole. Eu îi port lui un respect foarte mare pentru că eu știu ce a făcut el pentru noi, pentru mine, pentru copil, pentru familie și ce am făcut noi pentru noi. Cred că ne-am distrus relația din lipsa de comunicare și experienței în relații. Pe viitor, nu mai vreau să amestec partea profesională cu cea personală”, a declarat Amna, în emisiunea găzduită de Roxana Nemeș pe Youtube. 

Citește și: Amna, pregătită să îmbrace rochia de mireasă: „Aș face o petrecere mare de tot”. Cum stă artista pe plan sentimental



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel