Dan Ciotoi și Grasu XXL, în scandal din cauza unei piese: ”Se poate și fără acordul meu”. De la ce a pornit totul

Data publicării:
Sursa foto: Grasu XXL și Dan Ciotoi, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Grasu XXL și Dan Ciotoi, sursa facebook/ colaj foto

Dan Ciotoi și Grasu XXL sunt la cuțite din cauza unei melodii. 

Dan Ciotoi este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, care făcea furori încă din anii 90, când se afla în topurile muzicale alături de formația sa ”Generic”. 

Grasu XXL, vizat de Dan Ciotoi 

Recent, Grasu XXL  a decis să reiventeze melodia  ”S-a rupt lanțul de iubire”, astfel că a făcut un remix, care a prins publicului larg. În cadrul unei emisiuni TV, Dan Ciotoia mărturisit că artistul nu i-a cerut permisiunea pentru a-i prelua piesa, lucru ce l-a deranjat, deși este conștient că pasul făcut de Grasu XXL îl ajută și pe el foarte mult. 

Totodată, Dan Ciotoi este de părere că piesa ar fi ieșit și mai bine, dacă i-ar fi cerut și lui părerea și ar fi contribuit împreună la acest remix. 

„ Bănuiesc și de unde a luat-o, e și neprelucrată vocea. Este dintr-un studio unde am imprimat eu piesa cu cineva. A rămas vocea acolo. Uite că se poate și asta... fără acordul meu. Pentru mine e bine.(...) Da (nr. m-a deranjat că nu mi-a cerut voie)... un gest de sportiv.(...) Puteam să facem asta oficial și ieșea și mai bine.

Veneam eu cu o idee, venea și Grasu cu o idee, dar e bine și așa. ”, a declarat celebrul Dan Ciotoi, la un post TV.

Dan Ciotoi a povestit că și Feli a preluat câteva versuri din melodiile sale, însă situația a stat cu totul diferit. 

„Și Feli a luat ceva de la mine, dintr-o piesă. A trimis pe cineva și mi-a cerut voie, am fost de acord. Mi-a plăcut gestul”, a mai menționat îndrăgitul artist.

Cum și-a împăcat Dan Ciotoi soția, după ce l-a prins cu amanta

În urmă cu câțiva ani, Dan Ciotoi a trecut printr-o perioadă grea, după ce soția sa l-a prins cu amanta în fapt. Femeia care i-a fost mereu alături nu a putut să treacă peste această greșeală a artistului, astfel că a luat decizia de a se despărți de acesta. Deși, Dan Ciotoi ducea o viață la care alții doar visau și avea o carieră de succes, nu mai era fericit și regreta că a călcat strâmb.

„Banii nu-mi foloseau la nimic, nu puteam trăi doar cu bani. Atunci a fost un moment în care banii nu mai contau oricât ar fi fost de mulți” , a declart artistul la Antena Stars.

Soția i-a fost alături când s-a îmbolnăvit

La scurt timp după despărțire, Dan Ciotoi a început să se confrunte cu probleme grave de sănătate. Artistul a avut două tumori canceroase de care s-a vindecat treptat prin operație și spitalizare îndelungată. În acea perioadă, deși erau depărțiți, Liliana, soția lui, a fost alături de el.

Ulterior, cei doi s-au împăcat, iar în prezent,  au 34 de ani de căsnicie și swe bucură de toate momentele pe care le petrec împreună.

„Nu mai sunt probleme între noi. M-am adaptat situației și eu, și ea. Doar împreună ne va fi bine. (…) Este o experiență prin care treci și nu mai vrei să mai treci. Trebuie să treci printr-o lecție ca să îți bagi mințile în cap. Când nu mai ai pe cineva, atunci îți dai seama că îți lipsește și nu poți trăi fără.”, spune artistul la Antena Stars.

Citește și: Dan Ciotoi se mută în America. De ce a luat artistul această decizie: ”Nu mă mai întorc”

Amna, momente de panică. Artista a trecut prin clipe de coșmar după ce fiul ei a dispărut în pădure: „Am plâns în hohote”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel