Dorian Popa își serbează astăzi ziua de naștere. Cum se menține în formă artistul la 34 de ani

Data publicării:

Dorian Popa împlinește pe 7 august vârsta de 34 de ani.

Dorian Popa are un motiv de sărbătoare în plus duminică, 7 august, pentru că artistul își serbează ziua de naștere. Îndrăgitul cântăreț împlinește astăzi vârsta de 34 de ani, moment pe care a ținut să-l imortalizeze chiar el pe rețelele de socializare, acolo unde a fost felicitat cu zeci de urări. Artistul a strâns o comunitate impresionantă de fani pe Instagram, reușind să-i țină foarte aproape, datorită faptului că postează foarte des și îi inspiră cât mai mult.

Printre persoanele care i-au comentat artistului la postare se numără și cântăreața Amna: ”La mulți ani sănătoși! Love tare”, i-a scris artista lui Dorian Popa, de ziua sa de naștere.

 

Dorian Popa DEZVĂLUIE cât câștigă în online: Eu pot avea luni în care produc și...

 

Cum se menține Dorian Popa în formă la 34 de ani

Se pare că munca, dar și stilul de viață pe care îl are în prezent îi priește din plin solistului, care reușește să se mențină într-o formă de zile mari, vârsta din buletin fiind doar un număr. Dorian Popa este, fără doar și poate, cel mai bun exemplu, când vine vorba despre o siluetă impecabilă și un abdomen bine sculptat din pătrățele. Acesta reușește să se mențină în formă, deși este mereu plecat pe drumuri și implicat în diverse proiecte, care îi ocupă cea mai mare parte din timp. Într-un interviu acordat pentru Spectacola, artistul a dezvăluit care este secretul din spatele acestor rezultate și cum reușește să păstreze un echilibru între toate aceste planuri.

„Singurul secret pe care vreau să-l împărtășesc cu cititorii și pe care îl împărtășesc adesea și cu urmăritorii mei este consecvența. Acesta este un secret care ne ajută în absolut toate, de la corpul dorit, până la businessul mult dorit și la atingerea obiectivelor în viață. Atunci când suntem consecvenți, precum mașina zinger, așa îmi spunea mama când eram mic, lucrurile nu au cum să nu apară în viața noastră. Important este să nu ne pierdem răbdarea, să fim perseverenți, credincioși și să sperăm întotdeauna că Dumnezeu ne va ajuta să ne atingem țelurile și să muncim. Trebuie multă muncă și în ceea ce privește silueta, și în ceea ce privește regimul alimentar.”, a declarat Dorian Popa în exclusivitate pentru Spectacola. 

 

Motivul pentru care Dorian Popa nu vrea să se căsătorească, deși are o relație de 11 ani: „Stricăm frumosul”

”Nu sunt genul care să aibă o dietă extrem de atentă”

Mai mult, Dorian Popa ne-a mărturisit faptul că nu este adeptul unei diete extrem de sănătoase, și nu pentru că nu ar vrea, ci pentru că timpul și deplasările continue nu-i permit asta. Totuși, în zilele în care nu reușește să recurgă la o alimentație corectă, solistul spune că petrece mai mult timp în sala de fitness, pentru a păstra un echilibru și, implicit, silueta.

„Eu nu vreau să mă laud, nu sunt genul care să aibă o dietă extrem de atentă, pentru viața pe drumuri nu prea permite asta, dar asta nu înseamnă că nu sunt întotdeauna echilibrat în ceea ce privește raportul mâncat și antrenat. Dacă am exagerat puțin cu mesele, cu siguranță voi ”exagera” și cu antrenamentele. Cred că am spus cu asta cam tot în ceea ce privește secretul pe care pe mine mă face întotdeauna să fiu în joc.”, ne-a mai mărturisit artistul.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Dorian Popa EXCLUSIV

 

 

Ce sfat are celebrul artist pentru tineri

Pe această cale, Dorian Popa vine și cu un sfat pentru generația tânără, care, spune el, este din ce în ce mai delăsătoare. Artistul îi sfătuiește pe aceștia să aibă răbdare și să muncească, pentru că doar atunci vor apărea rezultatele.

„Sfătuiesc toți tinerii să nu mai fie delăsători, generațiile ce vin din urmă sunt din păcate din ce în ce mai delăsătoare și își doresc lucrurile din ce în ce mai rapid, cu din ce în ce mai puțină muncă, fără implicare, ceea ce imposibil. Să nu uite nimeni zicala: ”99% transpirație, 1% inspirație.”, a mai mărturisit Dorian Popa în exclusivitate pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel