Dorian Popa DEZVĂLUIE cât câștigă în online: Eu pot avea luni în care produc și...

Data publicării:
EXCLUSIV

Dorian Popa a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care este suma de bani pe care o câștigă din social media.

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați vloggeri din țara noastră, depășind numărul de două milioane de abonați, atât pe Youtube, cât și pe Instagram. Acest lucru îi generează și venituri extrem de mari, venituri pe care artistul le-a dezvăluit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola.

"Vă pot dezvălui orice. Cred că sunt printre primii influenceri care v-a arătat că nu are nicio perdea, nicio inhibiție, pentru că nu fac nimic ilegal. Veniturile sunt în felul următor: dacă vorbim de vizualizări, venit provenit numai din platformele sociale, aici cifrele sunt mai mici, pentru că România fiind mai la "coada vacii", suntem foarte prost plătiți, față de restul Europei și atunci, o medie lunară, pe Youtube ar fi un 6.000-7.000 de dolari numai din vizualizări, iar din publicitate, din content, reclame, veniturile cumulate Instagram, Youtube și celelalte platforme eu pot avea luni în care produc și 20.000 de euro, separat de cei de vizualizări, și pot avea luni în care produc și 50-60.000 de euro.", a dezvăluit Dorian Popa, pentru Spectacola.

"Acum 3-4 ani oamenii făceau mișto de mine"

Deși veniturile pot părea enorme, social media a devenit pentru artist un adevărat job full-time, care necesită și extrem de muncă.

"Este un full-time job, nu mai este un secret sau o glumă. Social media, așa cum era percepută acum 3-4 ani, când oamenii făceau mișto de mine și nu înțelegeau de ce implică atât de mult timp și atât de multă muncă. Este un job cel puțin full time, pentru că, dacă vrei să excelezi, ca în fiecare job, trebuie să muncești peste numărul de ore pe care le ai. Elită există în orice domeniu și se poate ajunge aici prin foarte multă muncă. Asta se aplică și în social media. Cu cât stai și muncești mai mult și cu cât dedici mai mult timp platformelor tale, cu atât rezultatele vor apărea mai repede.", a spus el.

Ce sfat are Dorian Popa pentru tineri

Și pentru că este conștient de faptul că este urmărit de sute de mii de tineri, Dorian Popa încearcă, de fiecare dată, să le transmită acestora mesaje cât mai motivante, pentru a-i determina să atingă succesul.

"Eu le spun tinerilor și la concerte, cu riscul de a deveni plictisitor, dar atunci când vor fi mai mari vor aprecia. E foarte importat să fie consecvenți, să înțeleagă că cum colegii mei și cu mine ne-am pierdut începând cu vârsta de 21 de ani o parte din tinerețe, luptând și muncind, asta trebuie să facă și ei. Să fie puternici, să înțeleagă că atunci când muncesc și alții se distrează nu va fi ușor, vor trebui să strângă din dinți. Acest lucru se va întâmpla până la adânci bătrâneți, dar la sfârșitul zilei e important ce ne dorim de la viață: distracție sau rezultate în carieră. Nu toată lumea își poate găsi fericirea în carieră și asta nu-i de judecat. Fiecare trăiește cum știe și cel mai important este că trebuie să fim fericiți. Sacrificiile întotdeauna vor răsplăti.", a continuat acesta.

"Hâtz Residence se apropie de finalizarea primelor 6 case"

Pe lângă social-media, Dorian Popa a intrat și în lumea afacerilor, construindu-și propriul cartier rezidențial. La finalul acestui proiect, cântărețul vrea să dea 6 case la cheie, complet mobilate, viitorilor proprietari.

"Lucrurile la mine în ogradă încă se desfășoară bine, Hâtz Residence se apropie de finalizarea primelor 6 case. În momentul de față suntem la finisaje, ne ocupă de gletuirea pereților, după care o să venim cu pardoseala, plus băi, după care vom mobila, pentru că Hâtz Residence va fi vândut la cheie. Este o supriză pe care încerc să le-o fac clienților, să le ofer case la cheie, la preț de case construite fără mobilă. La mine acasă am intrat cu șantierul, pentru că-mi doream să-mi pun la punct curtea, nu e un secret faptul că din cauza climei, curțile din România se deteriorează mai repede decât în zonele cu climă mediteraneeană. Motiv pentru care, am avut de pus câteva bucăți de gresie, pardoseală, am reîmprospătat și piscina.", spune artistul.

Ce preț vor avea casele din complexul rezidențial

"Deocamdată nu m-am decis asupra unui preț și nici nu aș vrea să mă mai pronunț, pentru că de când m-am apucat de construit am spus mai multe prețuri și mi se pare că voi ameți oamenii. Aștept să închei totul și după va fi comunicat și un preț. Voi încerca să fie cât mai jos, în raport cu ceea ce vor primi oamenii în căsuțe, pentru că încerc să le ofer toate discount-urile pe care eu le pot obține.", ne-a mai spus Dorian Popa.

Dorian Popa nu a întâmpinat probleme, din cauza scumpirii materialelor de construcție

"Sunt un norocos, pentru că materialele de construcție care s-au scumpit nu mi-au mai fost de folos, în această perioadă. Știu că fierul s-a dublat la preț, lemnul asemenea. Au fost și triplări. Am prins și eu triplarea de la polistiren, dar eram pe sfârșitul construcției. Gletul sau chestiile de genul acesta nu s-au scumpit deocamdată. Problema nu este scumpirea, este mediul de viață care este ușor sub media europeană, lucru care ne face să resimțit foarte tare aceste scumpiri. Scumpirile s-au mai întâmplat și prin Europa, dar unde salariul mediu este net superior României, probabil că oamenii nu au fost atât de tare zdruncinați.", a completat el.

Citește și: Motivul pentru care Dorian Popa nu vrea să se căsătorească, deși are o relație de 11 ani: „Stricăm frumosul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel