Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Dorian Popa EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Dorian Popa a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Dorian Popa a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Spectacola: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Dorian Popa: Unul dintre cele mai mari visuri pe care le aveam în copilărie era să fiu împlinit financiar, ca să nu o spun altfel și să fiu judecat. Îmi doream să îmi pot permite toate jucăriile pe care mi le doresc, pentru că știam că o să rămân un copil și când o să fiu mare și știam că dacă ești un copil mare asumat, viața îți cere multe jucării.


Spectacola: Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Dorian Popa: În viața unui copil născut pe litoral, cele mai mari trăsnăi făcute în tinerețe sunt acelea când pleca cu prietenii la mare. Nu existau telefoane mobile pe vremea aceea și ne uita Dumnezeu acolo cu orele. Părinții nu știau nimic de noi și se mai și temeau, pentru că marea e periculoasă. Cam asta e una dintre cele mai mari trăsnăi, în care mulți copii care au crescut pe litoral se regăsesc.


Spectacola: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Dorian Popa: Nu aș schimba absolut nimic, dacă aș putea întoarce timpul înapoi, pentru că, credincios convins fiind, sunt de părere că Dumnezeu a setat foarte atent un drum pentru fiecare dintre noi, customizat și asortat foarte bine personalității noastre.

 

Spectacola: Care este cea mai mare frică a ta?

Dorian Popa: Cea mai mare frică a mea este insuccesul. Cred că este unul dintre principalii factori motaționali care mă țin în joc, ca să zic așa. 

 

Spectacola: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Dorian Popa: Coloana sonoră ar fi dată de Snoop Dogg, The Next Episode. 

Spectacola: Care a fost cel mai penibil/ haios moment din viața ta?

Dorian Popa: Cel mai penibil a fost când a trebuit să joc un travesti de Nicki Minaj la Te cunosc de undeva. Nu mai vreau.

 

Spectacola: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Dorian Popa: Urmăresc foarte multe lucruri motivaționale, inspiraționale. Cel care îmi vine acum în cap este legat de faptul că trebuie să te înconjori cu oamenii care gândesc așa cum gândești tu și cum îți dorești tu să fii pe viitor. Dacă vrei să evoluezi în viață trebuie să ai oameni cu interese mari, cu visuri mari, oameni care trag la aceeași căruță cu tine sau la una asemănătoare cu a ta, nicidecum genul de prieteni care te țin la bârfă despre alții și cu care pierzi timpul, care este atât de prețios.


Spectacola: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Dorian Popa: Nu l-aș numi neapărat inutil, cât deranjant, este fluieratul. Nu e inutil, pentru că mă ajută foarte mult în linii melodice și în atingerea unor note, pe care nu le pot atinge neapărat vocal, dar este deranjant pentru că oamenii au în cap superstiția asta ciudată: Nu mai fluiera, că aduce ghinion. Eu nu sunt de părere, cred că nu are nicio legătură.


Spectacola: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Dorian Popa: Mi-aș lua cea mai potentă și de durată formă de aprindere de foc, cea mai longevivă și smart chestie de genul ăsta. Aș mai lua o macetă, cât mai multifuncțională, o lamă ca să zic cât mai general valabil. Este extrem de importantă în supraviețuire, am descoperit asta în emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de-aici" și în "Asia Express". Și voi mai lua orice formă de comunicare prin unde radio. În cazul în care există o șansă de salvare o poți avea cu un dispozitiv de comunicare prin unde radio, pe o insulă pustie. Poate ai noroc să treacă o navă, să-ți audă semnalele. 


Spectacola: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Dorian Popa: Meniul perfect pentru mine este o shaorma, făcută în stilul meu.


Spectacola: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Dorian Popa: Cu siguranță aș fi fost în domeniul business. Nu știu ce business aș fi adoptat, am avut mai multe business-uri chiar și în viața pe care o duc acum. Sper totuși că Dumnezeu m-ar fi adus tot în imobiliare cumva. 


Spectacola: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. 

Dorian Popa: Mădălina Ghenea. 


Spectacola: Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Dorian Popa: Sunt din brigada veche. Love and married.

 

Spectacola: Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Dorian Popa: Aprind ca prostul din când în când o țigară. 


Spectacola: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Dorian Popa: Cred că sunt câteodată mai egocentrist decât ar trebui.


Spectacola: Dar calitate?

Dorian Popa: Viața m-a învățat să fiu unul dintre cei mai răbdători oameni din lume, sper eu și vreau să cred. 


Spectacola: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Dorian Popa: Dacă oamenii își vor aminti de mine ca unul dintre oamenii care a reușit să-i facă să zâmbească și, de ce nu, să fie fericiți, atunci pentru mine e deajuns.

Spectacola: Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României? 

Dorian Popa: Aș încerca să o aliniez la normele europene pe bune, ceea ce înseamnă că ar trebui ridicate salariile în minim mediu pe economie, urgent. Noi ne aliniem doar din celelalte puncte de vedere și aici se produce un declic.


Spectacola: Cine este persoana din viata ta care te-a motivat cel mai mult?

Dorian Popa: Mama mea, cel mai mult, fără doar și poate.


Spectacola: Care este cel mai mare regret al tău?

Dorian Popa: Eu zic că dacă am avea regrete în viață, nu am face decât să arătăm că nu ne-am înțeles lecția. De greșit, orice om greșește, dar e important să înțelegem ce trebuie din greșeala respectivă. Dacă o regretăm înseamnă cu nu prea am înțeles. Vreau să cred că nu am regrete. Am făcut greșeli, dar nu le regret.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel