Motivul pentru care Dorian Popa nu vrea să se căsătorească, deși are o relație de 11 ani: „Stricăm frumosul”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Dorian Popa a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre motivul pentru care nu dorește să se căsătorească, dar și despre planurile pe care își dorește să le îndeplinească vara aceasta.

Dorian Popa trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenera sa de aproape 11 ani. Cu toate acestea, artistul a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, faptul că atât el, cât și partenera sa, nu iau în considerare o posibilă nuntă. 

"Nu avem gânduri de nuntă, pentru că stricăm frumosul pe care-l avem avem până acum. Avem aproape 11 ani de relație și e efectiv de prisos treaba cu nunta. Sunt alții cu măritiș și divorț, care n-au rezistat 11 ani.", a declarat Dorian Popa, pentru Spectacola.

Dorian Popa are o pasiune pentru adidași

Recent, artistul a postat o fotografie pe rețelele de socializare, unde și-a făcut publică colecția impresionantă de adidași, pe care o deține. Chiar dacă nu le știe numărul exact, Dorian Popa ne-a dezvăluit care este suma pe care a cheltuit-o, până acum, pe pantofii sport.

"N-am numărat perechile de adidași pe care le am, pentru că subscriberii meu erau mai interesați de sumă, care este aproape de 40.000 de euro. Nu știu câte perechi sunt, dar o să le număr. Cred că am vreo 50 de perechi, cam așa. Nu e foarte greu de calculat, pentru că majoritatea pe care îi am în colecție sunt aproape 1000 de euro perechea." , a continuat el.

Cum se descurcă Dorian Popa fără permisul de conducere

Artistul ne-a mai dezvăluit și faptul că îi priește perioada aceasta fără permis și chiar ia în calcul ca pe viitor să rămână mereu pe scaunul pasagerului.

"Chiar acum sunt în dreapta cu soția mea, este foarte frumos să stai în dreapta. Dacă după aceste două luni o să consider că este mai bine să-mi iau o limuzină și să mă mut în spate, n-am să ezit nicio secundă, pentru că deocamdată mă simt foarte bine. Mă încântă foarte tare ideea că pot munci foarte mult atunci când nu conduc și m-am simțit foarte atras de chestia asta, pentru că îmi place să fiu cât mai eficient și atunci dac poate să conducă altul și eu să mai fac niște muncă, de ce nu?", a mai dezvăluit artistul.

"Mă hrănesc foarte mult cu energia celor din jur"

Chiar dacă spune că nu a suferit de anxietate, în această perioadă, Dorian Popa se arată a fi extrem de afectat de ceea ce se întâmplă în Ucraina. 

"Eu n-am suferit de anxietate, dar chiar mă apasă faptul că simt că oamenii suferă. Eu sunt extrem de jovial, volubil, însă mă hrănesc foarte mult cu energia celor din jur și simt acum că mă hrănesc mai greu. Nu e o formă de egoism, adică n-aș vrea să fie oamenii mai fericiți, ca să mă hrănesc eu mai ușor, dar mi-aș dori să fim din nou zâmbăreți. Sunt extrem de încântat cu ce se intâmplă în România, de când cu ridicarea restricțiilor, pentru că am avut săptămâna trecută un concert în Italia și când am văzut că toată lumea trebuia să poarte mască și abia respirai.. groaznic. Ne bucurăm de un moment extraordinar, în raport cu alte țări europene, sper să țină și ușor,ușor să depășim și treaba asta cu războiul și să revenim a normalitatea de care ma uitat cu toții.", a spus Dorian Popa.

Ce planuri are Dorian Popa vara aceasta

"Vara aceasta amân cumpărarea Lamborghinelui, pentru că nu mi se pare o decizie "busniess wise". Voiam de 1 iunie să-mi comand un Lamborghini, dar am considerat că mai bine mai aștept și mai tatonez și mai văd ce se întâmplă cu piața. Cu siguranță, până la 1 iulie trebuie să am mobilate primele două case, pentru că am deja câteva persoane care își doresc foarte mult o căsuță de la mine. Primele două trebuie să fie gata până în iulie, iar celelalte 4 până în septembrie. Deci a avea 6 case gata, a căror valoare depășește milionul de euro este mai mult decât un plan pe vara asta. Lucrez și la un nou single, pregătesc o nouă plecare în Europa pentru vlogguri. Muncă non-stop, cam așa se anunță vara 2022.", a zis acesta, pentru Spectacola.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel