Doinița Oancea, sfaturi utile pentru tinerii actori. Cum se „prezenta” la început de drum

Data publicării:

Doinița Oancea dezvăluie furtuna de sentimente prin care trecea, fiind la început de carieră și fără studii în domeniu.

Doinița Oancea, celebra actriță, cunoscuă mai ales pentru rolul său din „Inimă de țigan”, a venit cu noi dezvăluiri prin care a oferit tinerilor câteva sfaturi prețioase.

Astfel, ea vorbește despre începuturile sale din carieră și ce a simțit la momentul respectiv, arătând că și ea, la început, a fost înghițită de emoțiile și fricile de la început de carieră.

Vezi și: Doinița Oancea, secretul unui păr bogat și strălucitor. Ce face actrița pentru a-și îngriji cum trebuie podoaba capilară: „Se îngrijește mai greu, într-adevăr”

Doinița mărturisește că era pierdută puțin, deși nu a durat foarte mult această stare. Nesiguranța sa venea din cauza nepregătirii academice în domeniu și, deși avea să joace alături de „monștri”, ea a făcut tot posibilul să treacă peste:

„Puțin nepăsătoare am fost la început de drum, nu știam exact ce fac, ce caut acolo, ce se întâmplă, de ce sunt, după care m-au năpădit toate emoțiile, după care nu aveam pic de încredere în mine.

Mă simțeam copleșită, pentru că eu eram o fată de 24 de ani, venită de nicăieri, fără studii în domeniu, care juca cu niște monștri sacri ai teatrului și cinematografiei românești. Eram pierdută puțin, dar nu a durat mult.”, a mărturisit Doinița Oancea, pentru playtech.ro . 

Vezi și: De ce nu a ținut Doinița Oancea legătura cu actorul Gheorghe Visu: „Îmi este rușine să îl sun. Ultima oară când am vorbit cu el m-a certat”

Actrița a precizat câteva cuvinte și despre rolurile pe care le-a avut și cum serialul „Inimă de țigan” a avut să lege prietenii autentice. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că nu a mai vorbit atât de des cu Gheorghe Visu, dezvăluind marele respect pe care îl poartă față de acesta:

„Sunt prietenii care pot dăinui o viață, îi dau exemplu pe Octavian Strunilă, pe Augustin Viziru, pe doamna Carmen Tănase, pe tăticul, pe care îl iubesc și îl respect foarte tare. Îmi este rușine să îl sun, deși știu că pot să îl sun oricând să vorbesc cu el! Îmi este rușine, de ziua lui îi mai dau câte un mesaj, îl mai întreb ce face. Ultima oară când am vorbit cu el, puțin m-a certat, recunosc, dar am o chestie de acest gen cu oamenii pe care îi respect foarte tare. Nu ajung neapărat la stadiul de prietenie, nu pot să îmi permit să spun că domnul Gheorghe Visu e prietenul meu. N-am cum! Nu pot, stau retrasă!”, a dezvăluit Doinița Oancea, pentru Ego.

Vezi și: Doinița Oancea, dieta simplă prin care scapă rapid de kilogramele în plus: „Am un truc. Așa slăbesc sănătos”

Printre alte prietenii pe care le-a mai legat, actrița mărturisește că prima dată a cunoscut-o pe Iuliana Luciu, cu care încă  vorbește și în prezent:

„Dacă nu mă înșel, prima dată am cunoscut-o pe Iuliana Luciu și ne-am împrietenit. Prima prietenă de pe platou cu care am simțit că fac match a fost Raluca Tătaru, o juca pe Argentina în Inimă de țigan. Da, am jucat cu Nicoleta Luciu, ea era sora mea, dar juca și Iuliana în Inimă de țigan. Jucam toate! Da, mai puțin cu Nicoleta, într-adevăr, că viața ei s-a schimbat, dar mai des cu Iuliana. (n.r. au păstrat legătura)”, a mai spus Doinița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel