De ce nu a ținut Doinița Oancea legătura cu actorul Gheorghe Visu: „Îmi este rușine să îl sun. Ultima oară când am vorbit cu el m-a certat”

Data publicării:
Sursa foto: Instagram, Doinița Oancea/ captură video Youtube, AUGUSTIN VIZIRU
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, Doinița Oancea/ captură video Youtube, AUGUSTIN VIZIRU

Doinița Oancea a vorbit despre prieteniile care s-au legat pe platoul de filmare al serialului Inimă de țigan.

Doinița Oancea a făcut parte dintr-una dintre cele mai vizionate telenovele românești din toate timpurile. Filmul „Inimă de țigan” este și în ziua de astăzi redifuzat pe micile ecrane, la cererea publicului, deși au trecut ani de zile de când acesta și-a făcut debutul. Așadar, fenomenul nu doar că a strâns o comunitate impresionantă de fani pentru actorii care au interpretat diferite roluri prin care au ieșit din propria zonă de confort, dar i-a ajutat pe aceștia să lege și prietenii strânse. Doinița Oancea spune că ține și astăzi legătura cu surorile Luciu, dar și cu mulți alți actori.

„Dacă nu mă înșel, prima dată am cunoscut-o pe Iuliana Luciu și ne-am împrietenit. Prima prietenă de pe platou cu care am simțit că fac match a fost Raluca Tătaru, o juca pe Argentina în Inimă de țigan. Da, am jucat cu Nicoleta Luciu, ea era sora mea, dar juca și Iuliana în Inimă de țigan. Jucam toate! Da, mai puțin cu Nicoleta, într-adevăr, că viața ei s-a schimbat, dar mai des cu Iuliana. (n.r. au păstrat legătura)”, a spus Doinița pentru Ego.

Citește și: Doiniţa Oancea, dezvăluiri despre fostele relații: ’’Am foarte puține experiențe care m-au durut’’

De ce nu vorbește mai des cu actorul Gheorghe Visu

Doinița Oancea spune că lista prieteniilor care s-au format pe parcursul filmărilor „Inimă de țigan” este și mai lungă de-atât, însă, în final, a explicat de ce nu vorbește mai des cu actorul Gheorghe Visu, care i-a fost tată în serialul cu pricina. Mai mult, aceasta spune că a fost chiar certată de actorul pe care-l respectă foarte mult. 

„Sunt prietenii care pot dăinui o viață, îi dau exemplu pe Octavian Strunilă, pe Augustin Viziru, pe doamna Carmen Tănase, pe tăticul, pe care îl iubesc și îl respect foarte tare. Îmi este rușine să îl sun, deși știu că pot să îl sun oricând să vorbesc cu el! Îmi este rușine, de ziua lui îi mai dau câte un mesaj, îl mai întreb ce face. Ultima oară când am vorbit cu el, puțin m-a certat, recunosc, dar am o chestie de acest gen cu oamenii pe care îi respect foarte tare. Nu ajung neapărat la stadiul de prietenie, nu pot să îmi permit să spun că domnul Gheorghe Visu e prietenul meu. N-am cum! Nu pot, stau retrasă!”, a mai dezvăluit Doinița Oancea.

VEZI și: Doinița Oancea neagă presupusul scandal cu regizoarea Camelia Popa: „Nu are legătură cu realitatea” / EXCLUSIV

Cum a ajuns în actorie

Doinița Oancea este considerată astăzi a fi una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țara noastră. A avut, de-a lungul timpului, extrem de multe roluri în filme consacrate de la noi din țară, iar astăzi face parte din cele mai populare producții cinematografice de la Antena 1, acolo unde a avut preponderent roluri negative. Chiar dacă nu se mai vede să facă altceva, în trecut, artista nu știa dacă-și va găsi vreodată drumul, fiind destul de neîmplinită cu ceea ce făcea la vremea aia.

"Am avut o discuție cu Doamne Doamne, și i-am spus că eu nu vreau să îmi petrec viața stând la un birou și că nu îmi găsesc drumul. După cam trei luni de zile a venit castingul după Inimă de Țigan. Deci da...", a spus Doinița Oancea la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel