Doinița Oancea, reacție la presupusa declarație „usturătoare” făcută de Cătălin Bordea: „O vikingă tatuată care merge la sală”

Data actualizării: | Data publicării:

Doinița Oancea răspunde zvonurilor legate de declarația lui Cătălin Bordea. Comediantul ar fi făcut-o „vikingă tatuată care merge la sală”.

Cu câteva zile în urmă, Cătălin Bordea a oferit publicului o declarație care a stârnit foarte tare curiozitatea. După despărțirea de Livia Bordea, Cătălin ar fi încercat să-și refacă viața amoroasă, cu toate că nu a avut prea mult succes.

Vezi și: Doinița Oancea, secretul unui păr bogat și strălucitor. Ce face actrița pentru a-și îngriji cum trebuie podoaba capilară: „Se îngrijește mai greu, într-adevăr”

În declarația sa a pomenit-o pe Doinița Oancea, sugerând că „și-ar dori o soție exact ca ea”, concluzia trasă fiind „o vikingă tatuată care merge la sală”, potrivit informațiilor oferite de Click.

Potrivit sursei menționate, comediantul ar fi spus această declarație într-o pauza de la IUmor, iar zvonurile au fost alimentate de lunga descrierea a unei eventuale noi soții.

Cât despre Doinița Oancea, ea este actriță veterană pe platourile din România, jucând chiar și în celebrul serial „Inimă de țigan”. Artista este foarte apreciată pentru munca de o viață în actorie, făcându-și de-a lungul timpului un nume răsunător în lumea mondenă, și nu numai.

Prin urmare, dacă zvonurile precizate de sursa menționată ar fi adevărate, se poate spune despre Cătălin Bordea că „are gusturi complexe”. Totodată, fanii au găsit interesantă întrebarea „Cât de mult este regăsită Livia Bordea în noua descriere făcută de comediant”.

Vezi și: Cum a reacționat Cheloo după ce a auzit de divorțul lui Bordea: „Nu știu de ce îl numiți burlacul anului”

Cătălin Bordea ar dori o soție „curată, gospodină, care să fie drăgăstoasă”, punând accent și pe partea amoroasă dintr-o eventuală relație, „să ai cu cine să te bagi sub o pătură. Știi ce zic?”, a spus el, potrivit sursei citate.

Artistul ar avea multe cuvinte de apreciere față de actriță, de la păr până la formele trupului: „Ai văzut ce păr frumos are?! Să facă placintă cu mere. Și să fie slabă și voluptoasă!”

De asemenea, dacă ar exista posibilitatea pentru Cătălin Bordea de a crea femeia perfectă, aceasta ar trebui să aibă „părul brunet, ochi ca ai Gianinei Ilieș, nas, gură și kilograme precum ale celebrei Zoe Saldana și sâni ca ai Mădălinei Ghenea”.

Vezi și: Andreea Antonescu, prima reacție după ce s-a speculat că ar avea o relație amoroasă cu Bordea: „Se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată”

În cele din urmă, vedeta ar fi însumat toate calitățile precizate sub denumirea „adică o vikingă tatuată care merge la sală”.

Potrivit zvonurilor, el ar fi vorbit chiar despre Doinița, începând discuția cu „Exact ca Doinița Oancea (vrea – n.r)!”. 

Cu toate acestea, până acum, Bordea nu a venit cu nicio declarație lămuritoare la adresa zvonurilor care circulă, neștiindu-se dacă sunt reale sau nu. 

De altfel, Doinița a precizat câteva cuvinte legat de întregul subiect. Cu toate că nu ar fi părut prea supărată, ea a ținut să arate faptul că artistul a „glumit mai mult ca sigur”. Ea a mai transmis că este bine, dar și că nu are de gând să ofere detalii despre viața amoroasă.

În cele din urmă, cei doi se cunosc de foarte mult timp, Doinița subliniind acest aspect: „Eu cu Bordea ne știm de 1.000 de ani.”, a spus Doinița, pentru Click!

Vezi și: Doinița Oancea, sfaturi utile pentru tinerii actori. Cum se „prezenta” la început de drum

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel