Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

Data actualizării: | Data publicării:

 Carmen Tănase a dezvăluit regimul cu ajutorul căruia a reușit să obțină kilogramele dorite. 

Carmen Tănase a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, la vârsta de 62 de ani. Vedeta s-a declarat mereu a fi o adevărată gurmandă, motiv pentru care i-a fost destul de dificil să se țină departe de kilogramele în plus, de-a lungul timpului. Se pare însă că actrița a găsit dieta ideală pentru ea, cu ajutorul căreia a reușit să dea jos până la 10 kilograme cu ușurință.

„Haotic, în general. Și se și vedea lucrul ăsta, încă se mai vede, dar de două luni de zile am descoperit o dietă genială care nu mă mai pune la muncă, adică nu trebuie să mai stau cu casoleta, să mai îmi pun în casoletă roșioara, brânzică”, a explicat ea, potrivit libertatea

Citește și: Alimentele de la care nu se poate abține Carmen Tănase: „Mie îmi place să mănânc și se vede. Sunt un om pofticios”

A apelat la multe diete, de-a lungul timpului

Actrița spune că a apelat la foarte multe diete, de-a lungul timpului, pentru a obține rezultatele dorite, însă niciuna dintre ele nu au dat rezultate pe termen lung. Acest lucru este din cauza faptului că aceasta se află mereu pe drumuri, în diferite deplasări, motiv pentru care este nevoită adesea să mănânce extrem de haotic, dar și lucruri rapide, de tip fast-food, din benzinării.

„O dietă care e făcută acum 42 de ani, că am studiat, am citit despre ea, pentru diabetici în principiu, pentru că ăia trebuie să mănânce hipocaloric și să aibă totuși și nutrienți, nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată, și oamenii ăia s-au gândit cum facem noi, să îi ajutăm pe ei să aibă și tot ce le trebuie pentru o zi de activitate, dar să fie și hipocaloric. Doamne, eu nu înțeleg cum Dumnezeu nu am făcut-o până acum că am făcut toate prostiile posibile. Nu a existat regim de slăbire și eu să nu-l fac. Făceam pac, slăbeam, după aia puneam la loc. Apoi prin turnee, e greu să te duci cu casolete, mâncam prin benzinării, (…) de când sunt cu astea, vai de mine. Nu îmi vine să cred. Trăiesc un miracol. De două luni”, a spus ea.

Citește și: Carmen Tănase și provocările vieții de la țară. Motivul pentru care fuge de București: „După aceea iar începe nebunia”

Meniul pe care l-a adoptat actrița în prezent

Actrița se arată a fi extrem de mulțumită de meniul pe care i-l oferă dieta pe care o urmează în prezent și care îi oferă o varietate extrem de mare, când vine vorba de mese. Aceasta spune că pe lângă comoditatea de care dispune, nici nu mai este nevoită să-și petreacă timp în bucătărie sau să murdărească diferite farfurii și vase de gătit.

„Ai un shaker, un pahar așa cu o biluță înăuntru și astea sunt și sărate și dulci. De exemplu, ai și omletă, ai deserturi, ei cereale cu măr și scorțișoară pentru micul dejun, ai cafea cu lapte, ceea ce e important, dacă mie îmi zice să nu mai beau cafea, la mine e o problemă. (…) Deci îți dă absolut orice, nu mai ai nevoie de nimic, nu mai murdărești nicio farfurie prin casă, nu mai trebuie să speli nimic, nu mai fierbi, nu mai aprinzi plita. Deci am supe, am felul doi, am shake-uri dulci, am batoane. (…) Cred că am dat 10 kile jos”, a mai spus actrița.

VEZI și: Carmen Tănase, trucurile prin care ține ridurile departe, la 62 de ani: „Rezultatele se văd foarte repede. Am sertarele pline”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel