Carmen Tănase și provocările vieții de la țară. Motivul pentru care fuge de București: „După aceea iar începe nebunia”

Data publicării:
Carmen Tănase, captură video Youtube
Descriere foto: Carmen Tănase, captură video Youtube

Carmen Tănase a ales viața la țară de ceva timp. Care este motivul pentru care actrița s-a mutat definitiv și pentru care nu mai dorește să revină în capitală.

Carmen Tănase, cunoscută actriță, a luat o decizie curajoasă în urmă cu ceva timp și s-a mutat din București într-un sat lângă Târgoviște. Viața la țară nu este ușoară pentru ea, mai ales că are un program aglomerat și trebuie să facă naveta. Astfel, nu îi rămâne mult timp pentru treburile gospodărești. Cu toate acestea, Carmen Tănase găsește sprijin în bunăvoința vecinilor săi, care o ajută atunci când este nevoie.

Cum își folosește puținul timp, la țară

Cu toate că programul său este solicitant, Carmen Tănase reușește să se bucure de timpul liber după spectacole. Ea preferă să se relaxeze și să se odihnească în mijlocul naturii, bucurându-se de liniștea și aerul curat din satul în care locuiește acum. Actrița traversează o perioadă extrem de productivă din punct de vedere profesional, iar când are puțin timp liber, îl folosește cu înțelepciune pentru a se recupera și pregăti pentru noi spectacole și repetiții.

„Nu prea apuc să stau pe acasă, adică vin noaptea târziu și într-adevăr când cobor din mașina se simte diferența, cel putin olfactiv se simte foarte tare diferența. Dar nu mai simt nevoia să rămân în București nici măcar când termin foarte târziu. Sunt 40 kilometri, dar mie îmi face bine după ce am spectacol să conduc, îmi face foarte bine, ajung acasă relaxată. Dacă cumva m-am enervat în timpul zilei… Eu dorm puțin noaptea, așa m-am obișnuit pentru că avem și program nocturn, dar când am o zi liberă o dorm toată ziua. Așa mă refac. Și după aceea iar începe nebunia o săptămână și după aceea iar mai prind o zi liberă și iar o dorm”, a spus actrița, potrivit ciao.ro.

Vezi și: Carmen Tănase, trucurile prin care ține ridurile departe, la 62 de ani: „Rezultatele se văd foarte repede. Am sertarele pline”

Vezi și: Carmen Tănase, rar văzută la evenimente. De ce nu merge vedeta în concedii: „Nu mai am vacanță de câțiva ani...”

Vezi și: Carmen Tănase, motivul pentru care plânge la serialele în care joacă: „Bătrânețea nu își permite să se lipească de mine”

Se bazează pe vecini

Cu puțin timp la dispoziție, Carmen Tănase se bazează pe bunăvoința vecinilor ei, care o ajută cu grădinăritul. Actrița recunoaște că i-ar plăcea să dedice mai mult timp acestei activități, dar preferă să-și reîncarce bateriile. Cu un program aglomerat din cauza repetițiilor și spectacolelor, timpul ei liber este prețios, iar Carmen Tănase alege să-l folosească pentru a se relaxa și a se odihni, astfel încât să fie pregătită pentru noi provocări și proiecte.

„Nu prea mă relaxează grădinăritul. Am pus roșii, acum trebuie să le stropesc, mi-am luat și soluție, nu am încotro, trebuie să stropesc că s-au chircit toate plantele, nu știu de ce. Mi-ar plăcea să fac, dar când am o zi liberă, repet mă mut de pe o  canapea în pat sau pe patul din gradină și dormitez acolo. Si după aceea, a doua zi, nu mai e liberă că dacă ar fi 2-3 legate poate ca aș sta în grădină mai mult, să mă ocup. Mă mai ajută vecinii, am niște vecini buni”, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel