Dietă de vedetă. Cum reușește să se mențină în formă actrița Margot Robbie/ FOTO

Data publicării:

Faimoasa actriță Margot Robbie a dezvăluit care este secretul unui corp perfect și cum reușește să se mențină în formă.

Actrița Margot Robbie, de origine australiană, este extrem de activă și își petrece majoritatea timpului pe  platourile de filmare. Chiar dacă are foarte mult de muncă, aceasta reușește să se mențină în cea mai bună formă. Aceasta a dezvăluit toate secretele pe care le deține cu privire la păstrarea unei siluete perfecte.

Dietă de vedetă. Cum se menține în formă Penelope Cruz. Actrița arată fabulos la 46 de ani

Actrița a dezvăluit care este secretul unei silueta ca trase prin inel și cum reușește să se mențină în formă, deși este o persoană extrem de activă.

Dietă de vedetă. Cum slăbește Florin Piersic Jr 1 kilogram pe zi

Margot cunoaște importanța unei diete bine echilibrate. „Micul dejun este format dintr-un un smoothie care crește imunitatea. În mod normal, am să iau o salată de pui la prânz, iar la cină mă voi băga într-o friptură de ton cu cartof dulce.””, dezvăluie ea despre rutina ei zilnică, potrivit Women's Health UK.

Dietă de vedetă. Cum se menține în formă Mirela Vaida: „Acela e momentul greu, să nu mănânci la 11 noaptea”

Cu toate astea, actrița a mărturisit că îi place să se delecteze unei și cu produse de tip fast-food: "Mâncarea este un lucru important pentru mine. Ador burgerii și cartofii prăjiți, pe care îi voi comanda cu o halbă de bere. În SUA, masa mea preferată este un burger dublu de trufe din lanțul american Umami Burger: vine cu o trufă fondue de brânză, aioli de trufe și glazură de trufe ", a dezvăluit ea pentru sursa citată.

Dietă de vedetă. Cum a slăbit Laura Cosoi după cele două nașteri: „Mamele se compară cu alte femei și ajung să se supună singure la regimuri draconice”

Margot Robbie a mărturisit că nu este un fan al sălii de sport, dar a găsit modalități mai creative de a rămâne în formă. „Mi s-au părut distractive sesiunile de box și practica de luptă pentru Suicide Squad, dar mi-am dat seama rapid că nu sunt atât de mult un fan al ridicării greutăților”, a recunoscut ea.

Dietă de vedetă. Cum a slăbit Chef Cătălin Scărlătescu peste 50 de kilograme: Preferăm un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim

Pentru a-și menține silueta atunci când nu se antrenează pentru un anumit rol, se bazează pe exerciții care îi plac de fapt. „Când nu mă pregătesc pentru un rol, prefer să fac antrenamente care îmi plac foarte mult, precum cursuri de dans sau să joc tenis cu prietenii”, explică ea. Ea este, de asemenea, un fan al antrenamentelor Pilates:  „Am început să fac Pilates când m-am mutat în L.A., în 2013 și mă simt întotdeauna mult mai bine după un antrenament.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel