Dietă de vedetă. Cum se menține în formă Mirela Vaida: „Acela e momentul greu, să nu mănânci la 11 noaptea”

Data publicării:

Mirela Vaida a dezvăluit cum se menține în formă la 38 de ani și după trei nașteri.

Arată impecabil și nu ai spune că are o zi peste 25 de ani. Recent, Mirela Vaida și-a uimit fanii când și-a dezvăluit chipul nemachiat. Vedeta are un ten perfect, deși spune că nu apelează la cine știe ce trucuri de îngrijire. Se demachiază corect și folosește cremă hidratantă. Când vine vorba de siluetă, am putea fi tentați să credem că ține diete restrictive sau că a descoperit vreun aliment minune. Prezentatoarea TV spune că nici vorbă de așa ceva.

Meniul ei este compus din cele mai gustoase delicatese și nici nu face sport. Cu toate astea, la 1,57 m înălțime, Mirela Vaida are un trup perfect și o greutate ideală. Secretul, nu mănâncă seara. 

 

Sincer vă spun că mănânc de toate. Eu gătesc pâine în casă, pe care o rup cu mâna şi o mănânc aburindă, mănânc paste, carne, brânză, legume, fructe. Nu  mănânc  dulciuri  pentru  că  nu simt nevoia, nu că îmi impun, atât încerc, să nu mănânc seara. Sigur, când ai culcat copiii şi stai şi tu cu soțul la un pahar de vin, parcă îți vine  să  mănânci  ceva…  


Ăla  e momentul greu, să nu mănânci la 11  noaptea  ce  îți  vine  în cap.  Dar,  în  rest,  nu  mă opresc de la nimic. Din păcate,  nu  am  timp  să  fac sport,   dar   ritmul   meu, mereu în priză, mă ține aşa   fără   să   îmi   dau seama. Un pic de mo- derație, cam ăsta cred că este secretul, pentru că nici eu nu mai am 18 ani, am 38, aia e!”, a mărturisit Mirela Vaida pentru VIVA. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel