Dietă de vedetă. Cum a slăbit Chef Cătălin Scărlătescu peste 50 de kilograme: Preferăm un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Scărlătescu, foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit peste 50 de kilograme, dintre care, primele 30 le-a pierdut prin eliminarea unui singur aliment din dietă.

Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit 30 de kilograme eliminând pâinea din dietă. 

„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferăm un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, declara celebrul bucătar în urmă cu doi ani.

 

 
Apoi, celebrul bucătar a trecut la o dietă strictă, care l-a ajutat să mai piardă încă 20 de kilograme. 

„Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a adăugat acesta.


 Vedeta mărturisește că această dietă drastică nu este recomandată oricui, așa că îndeamnă oamenii care vor să slăbească să se adreseze medicului înaintea oricărui regim. 

„Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete „de capul nostru’. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete, așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde’, a mai precizat Cătălin Scărlătescu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel