Dietă de vedetă. Cum se menține în formă Penelope Cruz. Actrița arată fabulos la 46 de ani

Data actualizării: | Data publicării:
Penelope Cruz, foto Instagram
Descriere foto: Penelope Cruz, foto Instagram

Penelope Cruz a avut din totdeauna o siluetă de invidiat. Ajunsă la 46 de ani, frumoasa actriță continue să arate ca la 20. Iată secretul ei:

Pe lângă faptul că practică Yoga Bikram, Penelope Cruz este foarte atentă la ceea ce mănâncă. Actrița a renunțat complet la gluten, evită lactatele și zahărul, iar din meniul ei nu lipsesc niciodată proteinele. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

 
”Încerc să evit produsele lactate şi zahărul. Nu pot consuma gluten pentru că am intoleranţă, dar mănânc multe fructe, legume şi proteine de calitate. De asemenea, beau foarte multă apă,  lucru pe care nu-l făceam înainte. Alcool nu prea beau, iar în urmă cu câţiva ani am renunţat la fumat”, a povestit Penelope Cruz într-un interviu pentru Hello Magazine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Penelope Cruz a început să lucreze ca model la vârsta de 15 ani. La 16 ani debuta în filmul Jamón Jamón. De acolo, cariera ei a înflorit.


Câteva filme memorabile cu Penelope Cruz Waking Up in Reno (2002), Gothika (2003),  Noel (2004), Sahara (2005)  Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011),  To Rome with Love (2012), The Counselor (2013),  Murder on the Orient Express (2017). Volver (2006)  Nine (2009),  Vicky Cristina Barcelona.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel