Dieta care o ajută pe LORA să se mențină în formă: „Mi-am programat să mă vindec singură”

Lora a dezvăluit care este regimul alimentar care o ajută să se mențină în formă.

Recent, Lora a plecat din ProTV și a început să se concentreze mai mult pe latura muzicală. Cum are mai mult timp la dispoziție, vedeta are mai multă grijă de ea și de corpul ei. Într-un interviu recent, artista a dezcăluit ce sacrificii face pentru o siluetă impecabilă.

Lora, adevărul despre plecarea din PRO TV: „S-a gândit un alt format”


„Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Încep concertele. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit. Când m-am apucat de sală, mi-am scrântit piciorul. Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des„,  a dezvăluit Lora pentru ciao.ro.


Vedeta a dezvăluit și cum arată meniul ei zilnic.

 

 „În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00. Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep după ce mă refac cu piciorul! Mi-am programat să mă vindec singură, merg la masaj la salonul unei prietene! Încep concertele, nu sunt dese, trebuie să îmi reintru în ritm, lansez clip nou”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.


A renunțat la carne pentru o perioadă

 

Lora a dezvăluit recent, într-un interviu pentru Spectacola, că a decis să elimine carnea de alimentație.

 
„Ca fiecare decizie pe care am luat-o de-a lungul vieții este pentru mine și pentru starea mea de bine. Nu este o decizie luată pentru a demonstra ceva sau pentru a-i face și pe alții din jurul meu să facă vreo schimbare. Am simțit că treptat pot face această schimbare și mă bucur că am găsit substitute care să-mi țină tonusul ridicat”, a declarat Lora pentru Spectacola.

 

Vedeta spune că i-a fost destul de ușor să se adapteze noilor reguli de alimentație și că a șimțit lipsa cărnii. 

„Eu nu sunt genul de persoană care să depindă de anumite alimente. Evident, mai am și eu pofte ocazional”, a mai spus vedeta.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 26 iul 2021, 14:04 | Categorie: Diete
Get it on App Store Get it on Google Play