Lora, adevărul despre plecarea din PRO TV: „S-a gândit un alt format”

Data publicării:
Lora, foto Instagram
Descriere foto: Lora, foto Instagram

La două luni de la plecarea din PRO TV, Lora rupe tăcerea și spune care este adevăratul motiv pentru care a încetat colaborarea. cu emisiunea Vorbește lumea.

În iarnă, Lora revenea la cârma emisiunii „Vorbește lumea”, de la PRO TV, pentru a o înlocui pe Adela Popescu, după ce aceasta a anunțat că așteaptă un copil.

Cinci luni mai târziu, Lora anunța că se retrage din PROTV, pentru a se ocupa de proiectele sale muzicale.

Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete.


Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a declarat Lora în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, la începutul lunii iunie.


Adevăratul motiv pentru care a plecat


Recent, vedeta a dezvăluit că nu a fost neapărat ideea ei să înceteze colaborarea, ci a producătorilor, care au gândit un alt format al emisiunii pentru perioada verii. Partea bună este că și ea își dorea un pic de libertate în această perioadă, pentru a se putea ocupa de celelalte activități, cum ar fi promovarea filmelor sau zona muzicală. 


”Am prezentat “Vorbește Lumea” cum ar veni două anotimpuri: iarnă – primăvară. Pentru vară s-a gândit un alt format de gașcă. Și a coincis la fix pentru că am vorbit din timp că o să înceapă evenimentele, aveam foarte multe lucruri de făcut și aveam foarte mare nevoie de susținerea lor, să înțeleagă că atât voi putea și am primit ok-ul de la toată lumea S-a potrivit totul, a fost un puzzle perfect”, a declarat artista pentru playtech.ro.

 

 

Schimbări MAJORE la Vorbește lumea. LORA, înlocuită de o armată de vedete

 

Gabriel Coveșanu nu are deloc noroc la colege de platou. Adela Popescu, fosta sa colegă, a părăsit emisiunea de trei ori până acum, de fiecare dată în concediu de maternitate. 

La prima sarcină a Adelei, cântăreața Sore i-a luat locul prezentatoarei Tv. La scurt timp, aceasta a rămas însărcinată și a trebuit să plece și ea în concediu de maternitate.

Acela a fost primul moment în care Lora s-a alăturat echipei și i-a ținut locul Adelei, până aceasta reușit să revină la serviciu. 


Nici bine nu s-a întors Adela la emisiune, că a rămas din nou însărcinată. Producătorii au apelat din nou la frumoasa Lora, care a prezentat emisiunea alături de Cove, timp de 5 luni. 

 

 

Gabriel Coveșanu a anunțat în urmă cu două luni noua echipă a emisiunii

 

”Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gandit şi am găsit cea mai tare gasca.”, a spus Gabriel Coveșeanu în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la ProTv.

În ajutorul lui Cove, în platoul Vorbește Lumea,  au venit Sore, Viviana Sposub, Theo Rose și cei doi simpatici, Veverița și Coțofană



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel