Dieta Andreei Marin. Alimentele pe care le evită: „Mă feresc de ele ca de ciumă”

Andreea Marin a dezvăluit cum arată dieta care o ajută să se mențină în formă și să dea jos repede kilogramele în plus.

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin dezvăluia dieta pe care se bazează atunci când ia câteva kilograme în plus. 

"Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food –  mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidraţi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe şi legume proaspete în fiecare zi, dar la distanţă de mese. Atenție, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce vine de a ţară şi nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii şi alunele. Sare cât mai puţină, zahăr deloc, e bună şi mierea, nu prea des... Gimnastica de dimineaţă, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep.

Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înţeleg viaţa fără mişcare, fără sport. Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simţi că scapi controlul să îţi permiţi şi excepţii, după care să nu uiţi să reechilibrezi balanţa.

 Voi avea tăria să mă ridic acum din pat? Voi sări peste ora de aerobic sau mă voi ţine de program, aşa cum mi-am promis aseară? Cât voi mai rezista să trec pe lângă cofetărie fără să-ntorc capul spre vitrină? O să încetez vreodată cu văicăreala? Da, sigur, o să vină ziua în care o să spuneţi: Sunt un alt om. Şi nu doar pentru că arăt mai bine, ci pentru că m-am împăcat cu mine însămi",spunea Andreea Marin în urmă cu ceva vreme.


Dieta cu care a slabit la 46 de ani


Anul acesta, Andreea Marin a parcurs un regim alimentar mult mai strict, care presupunea excluderea zahărului și a carbohidraților. Prin urmare, vedeta a fost nevoită să evite făina, zahărul și alte câteva delicii, însă asta nu a împliedicat-o să prepare câteva mâncăruri gustoase și hrănitoare.


 
În vârstă de 46 de ani, Andreea Marin a  renunțat la alimentele care îi puneau silueta în pericol și a trecut la gătit. 

Vedeta a realizat mai multe rețete decicioase, din care a înlocuit făina și zahărul cu alte alimente permise în dietă. Zâna Surprizelor promite că aceste preparate sunt extrem de gustoase și țin kilogramele la distanță.

 

REȚETĂ Pâine dietetică

 

Ingrediente: 

65g făină de migdale ( cam 3 linguri cu vârf, o găsești online sau la Plafar);
 2 ouă întregi; 
2 linguri de unt topit;
 o linguriță mică de praf de copt; 
sare după gust; 
diverse semințe și condimente : chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper; 

 „Când vrei să iasă un desert fără zahăr în loc de pâine, înlocuiești sarea și condimentele de mai sus cu picături de ștevie pentru îndulcire (cea mai bună variantă de înlocuire a zahărului, mai indicată decât siropul de agave), poți pune dacă vrei și puțină cacao sau mai bine pudră de roșcove.”


 Mod de preparare: 


„Amesteci totul intr-un vas mai înalt, de pildă un bol de sticlă, și îl bagi la microunde cam 3 minute, doar atât! Aluatul crește și se coace, dacă vrei poți sa mai adaugi apoi 30 de secunde, depinde cât vrei sa iasă de rumenită pâinea”, a explicat Andreea Marin pe pagina sa de Facebook

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 22 aug, 11:00 | Categorie: Diete
Get it on App Store Get it on Google Play