Dieta Andreei Esca. Prezentatoarea TV a dezvăluit cum a reușit să slăbească 9 kilograme

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Esca este într-o formă fizică de zile mari. celebra prezentatoare TV are o dietă specială, care a ajutat-o să scape de 9 kilograme și pe care o urmează de câte ori simte că s-a îngrășat. 

Andreea Esca este una cele mai apreciate vedete din România. Prezentatoarea TV are toate motivele pentru a se considera o femeie împlinită. Are o carieră de succes, o familie frumoasă și un soț tare iubitor. La 48 de ani, vedeta are și o siluetă de invidiat. Celebra știristă de la PRO TV a găsit dieta potrivită pentru ea și a decis să o dezvăluie și publicului.

În urmă cu câțiva ani, Andreea Esca a luat decizia de a scăpa de câteva kilograme. Vedeta are o înălțime de 1,62 m, astfel că a considerat că 64 de kilograme nu ar fi greutatea ideală pentru ea. A urmat o dietă timp de aproape 1 an, timp în care a reușit să ajungă la 55 de kilograme, greutate la care se menține și astăzi. 


 „Eu n-am slăbit foarte rapid, eu am slăbit în vreo jumătate de an. Şi n-am ţinut nici un regim cu nici un nutriţionist, nu m-am consultat cu nimeni şi nici nu am făcut nici excese de genul: de mâine nu mai mănânc nimic, mă culc 3 zile ca să mă trezesc mai slabă etc. Ce mi-am propus şi am reuşit a fost ca o lungă perioadă de timp să nu mai mănânc pâine decât dimineaţa.
Mâncam una, maximum 2 felii de pâine prăjită, ceea ce fac şi acum. Eu întotdeauna am mâncat dimineaţa, ceea ce fac şi acum şi o să fac în continuare. Deci mâncam o felie de pâine prăjită dimineaţa înainte să beau cafeaua, după care nu mai mâncam absolut deloc pâine, paste, cartofi, absolut nimic care îngraşă. Şi am mâncat peşte cu salată, salată simplă.

De exemplu, dacă făceam grătar, mâncam cu salată de vinete, găseam tot felul de formule: în fasolea verde simplă, de la conservă, puneam puţin unt. Sau broccoli, îl dădeam într-un clocot, apoi puţin prin unt ca să aibă totuşi gust. Am mâncat peşte, am mâncat carne. Eu mănânc destul de multă carne aşa că n-a fost o problemă să mănânc mai multă carne.

Şi am renunţat să mai mănânc seara. Pentru că singura dată când am mai ţinut un tip de dietă tot după capul meu şi am reuşit, am renunţat la masa de seară. Mâncam înainte de jurnal, adică cel mai târziu pe la 5 şi până a doua zi dimineaţă nu mai mâncam nimic. Mai beam apă, ceai, dar nu mai mâncam”, a declarat Andreea Esca pentru CSID în urmă cu ceva timp.


Face pilates de ceva vreme

 

Deși nimeni nu a știut până acum, Andreea Esca a decis, acum un an, că ar trebui să facă ceva sport, având în vedere că statul la pupitru nu îi face bine pe termen lung. Vedeta a început să facă pilates de aproape un an și se simte mai bine ca niciodată.

Recent, Andreea Esca a publicat mai multe fotografii din sala de sport, iar fanii nu au putut să omită faptul că știrista a slăbit considerabil.  Ea a dezvăluit că reușește să se subțieze evitând anumite alimente: „Nu mănânc pâine, paste sau cartofi”.

 

Recent, Andreea Esca a publicat mai multe fotografii din sala de sport, iar fanii nu au putut să omită faptul că știrista a slăbit considerabil.  Ea a dezvăluit că reușește să se subțieze evitând anumite alimente: „Nu mănânc pâine, paste sau cartofi”.


Fanii au felicitat-o pe vedetă pentru ambiție și au complimentat-o pentru felul în care arată: „Bravo Andreea! Te apreciez și îndrăgesc foarte mult!”, „Arati impecabil! Poți concura cu multe fete tinere! Sănătate și numai bine!”, „Ahahahaha. Ești șefa la zuze”, „Bă ești nebună?”, i-au scris fanii.

Andreea Esca a dezvăluit și motivul pentru care a ales să slăbească.

„Nu pot să spun. Dar a existat un moment în care m-am hotărât şi, chiar dacă au mai fost asemenea zile din viaţă în care am zis că o să renunţ să mai mănânc dulce, o să renunţ să mai mănânc seara şi, mă rog, reuşeam pentru câteva zile sau pentru o săptămână, două, şi pe urmă abandonam.

De data aceasta, am fost hotărâtă să nu mai abandonez şi cred că m-a ajutat foarte mult şi faptul că în afară de această mică dietă, am început să fac un fel de Pilates de care m-am îndrăgostit.

Şi faptul că n-am mai lipsit nici o zi de la antrenament (se face aproape un an de zile de când fac constant, de 3 ori pe săptămână) m-a ajutat foarte mult să văd şi rezultatele destul de repede.

Şi atunci te simţi mai motivată şi îţi dă curaj să mergi mai departe. Şi te face oarecum vinovată în momentul în care ai vrea să abandonezi. Şi ca să nu mă simt vinovată şi să mă simt bine, am continuat”, a declarat știrista pentru csid.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel