Diana Dumitrescu, în pragul divorțului. Certuri și mesaje compromițătoare: „Nu trăim o viață perfectă”

Data actualizării: | Data publicării:

Diana Dumitrescu a dezvăluit că a fost pe punctul de a divorța de soțul ei. 

Diana Dumitrescu și Alin Boroiu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de 7 ani. Actrița și-a dorit enorm să devină mamă, iar momentul în care a venit pe lume băiețelul ei, viața ei s-a schimbat complet. Vedeta recunoaște că și-a neglijat căsnicia și spune că a fost pe punctul de a divorța. 


„Nu trăim o viață perfectă și nimeni nu are o viață perfectă. Sunt momente foarte puține în care mă dedic soțului, în majoritatea timpului sunt dedicată copilului, inclusiv nopțile i le dedic copilului, pentru că dorm cu el în pat în continuare. Eu am fost o mamă foarte fericită la început, copilul meu a dormit până la un an singur în pătuț.
De la un an până la un an și patru luni cred că eram la un pas de divorț, pentru că eram atât de obosiți și ne certam, pentru că el nu mai dormea noaptea deloc. Într-o zi am zis: Nu se mai poate, hai să luăm copilul cu noi în pat, să vedem dacă merge. Și a mers”, a declarat Diana Dumitrescu în emisiunea lui Teo Trandafir.

Diana Dumitrescu vrea să devină mamă pentru a doua oară: ”Să vedem dacă se și întâmplă”

Diana Dumitrescu, lacrimi, frustrări, teamă. Adevărul despre viața de mamă: „Trebuie să înțeleagă toate femeile”


Metoda a funcționat doar două săptămâni, după care vedeta a fost nevoită să plece din nou din patul soțului și să îngrijească băiețelul. 

„A funcționat vreo două săptămâni, dar știi cum e… până se îmbolnăvește prima oară și zici: Hai că mă ocup eu. Ca mamă, oricum știi mai bine, ai alte instincte. Cumva acolo am ajuns… Voiam să fac modificarea asta de a trece din patul lui în patul meu anul acesta, dar mi-au spus de la grădiniță că el oricum trece printr-o chestie emoțională cu adaptarea și ar fi prea mult. Mi-au zis că s-ar putea să se simtă abandonat și că mai bine mai stau un an”, a adăugat actrița.

Diana Dumitrescu, dietă de vedetă. Cum a reușit actrița să-și recapete silueta de invidiat


A găsit mesaje compromițătoare în telefonul soțului

Cu ceva timp în urmă, Diana Dumitrescu a fost invitată  la „Detectorul de minciuni”, emisiunea online prezentată de Oana Radu, unde a povestit cum obișnuia să-i controleze telefonul soțului și cum a găsit, la un moment dat, mesaje compromițătoare. 


„Sunt foarte geloasă. De un an nu îi mai verific telefonul. La începutul relației o făceam frecvent. Îmi place că are un cont profund. Am contul lui de acces și el pe al meu. Nu îi mai verific telefonul cam de când a apărut Carol în peisaj. Lucrurile s-au schimbat foarte mult de când a apărut copilul.(…) Soțul meu nu este persoană publică, nu are Instagram și Facebook. Pe WhatsApp am găsit niște chestii. Ce e important din punctul meu de vedere e ca tu, ca femeie, să știi ce vrei cu adevărat. Îl vrei lângă tine, îl ții, nu îl vrei, dispare la un moment dat, mai devreme sau mai târziu. Dacă ești foarte conștientă de ce simți, poate să vină x-uleasca, zdrențuleasca, portăreasa, că nu contează”, a declarat Diana Dumitrescu. 

 

Diana Dumitrescu, clipe de coșmar după ce a devenit mamă: ”Am avut stări depresive”

Diana Dumitrescu rupe tăcerea. Motivul pentru care a divorțat de fostul soț; „S-a scris că m-a înșelat cu Adela Popescu”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel