Diana Dumitrescu, dietă de vedetă. Cum a reușit actrița să-și recapete silueta de invidiat

Data publicării:
Sursa foto: Diana Dumitrescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Diana Dumitrescu, Instagram

Diana Dumitrescu a dezvăluit dieta prin care a reușit să scape de un număr considerabil de kilograme.

Diana Dumitrescu este mai hotărâtă ca niciodată să își recapete silueta de invidiat, după ce acumulat mai multe kilograme în plus. Vedeta ține diete deja de ceva timp și, chiar dacă nu s-a bucurat de rezultate încă de la început, acestea nu au întârziat să apară, în cele din urmă. Prima dată, actrița a apelat la o dietă extrem de strictă, care a ajutat-o să scape de un număr considerabil de kilograme. Totuși, după ce s-a oprit din a o mai ține, vedeta spune că s-a îngrășat la loc. Acum, aceasta a apelat la o altă modalitate de pierdere a kilogramelor în plus, care, spune ea, are extrem de multe rezultate.

"În primă fază am slăbit anul trecut 10 kg într-adevăr, cu o dietă foarte strictă, cu mâncare cântărită, dată de un nutriționist. După care m-am îngrășat la loc vreo 7 kg și nu am reușit foarte mult timp să slăbesc.  Iar acum cu ajutorul psiho-dietei, am reușit să mai dau jos 5 kg și sunt în continuare sub dietă, dar este o dietă extrem de relaxată, în care mănânc cam ce vreau.", a declara pentru Viva, Diana Dumitrescu.

Cât mai vrea să slăbească Diana Dumitrescu

Vedeta spune că încă nu s-a hotărât exact cât mai vrea să dea jos, însă neapărat numărul trebuie să înceapă cu 5. Este foarte important ca acesteia să îi placă de modul în care arată, mai spune ea.

"Aș vrea să înceapă cu 5 oricum, să fie 53 sa fie 55, 57 nu m-am hotărât, dar mă uit, îmi place cum arăt și când o să zic gata , atunci o să mă opresc.",a  continuat ea.

Diana Dumitrescu, clipe de coșmar după ce a devenit mamă: ”Am avut stări depresive”

Vedeta s-a învățat să mănânce sănătos

În tot acest timp, artista spune că s-a obișnuit să mănânce și sănătos și, pentru a nu se lăsa pradă tentațiilor, această preferă să își ia mâncare de acasă, preparată chiar de ea. 

"M-am învățat să îmi iau la mine o salată, o supă și atunci mi-a fost foarte simplu să mănânc în timpul zilei. Pentru că nu mâncam dimineața și mâncam doar la prânz, după care terminam filmările pe la 7, mă duceam acasă și mâncam, adică era foarte simplu de ținut. Când ajung pe platourile am foarte multă energie.", a concluzionat vedeta.

Diana Dumitrescu, extrem de mândră de rezultatele ei

Recent, actrița a dezvăluit pe rețelele de socializare faptul că a reușit să slăbească un număr considerabil de kilograme. Și, chiar dacă se aștepta ca în vacanță să se îngrașe din nou, aceasta spune că dieta a dat roade și acolo, fiind extrem de mulțumită cu silueta pe care a reușit să o construriască până în prezent. 

"De când mă știu eu, de câte ori am plecat în vacanță, m-am îngrășat! Plăcerea de a încerca mâncăruri noi, dar și relaxarea vacanței îmi dădeau starea aceea de: "mănâncă cât vrei, simte-te bine, ești în vacanță!" Dar iată că lucrurile se pot schimbă! V-am zis acum câteva zile că am apelat la un nutriționist. Și funcționează!!! Când i-am spus faptul că plec în vacanță și nu o să pot să țin dietă, mi-a zis: du-te în vacanță, distrează-te, sunt convinsă că vei slabi! Și exact asta s-a întâmplat. ", a scris recent Diana Dumitrescu pe Instagram.

Diana Dumitrescu a slăbit 10 kilograme pentru un serial: Eram în Grecia când m-au sunat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel