Diana Dumitrescu rupe tăcerea. Motivul pentru care a divorțat de fostul soț; „S-a scris că m-a înșelat cu Adela Popescu”

Data publicării:
Diana Dumitrescu, foto Instagram
Descriere foto: Diana Dumitrescu, foto Instagram

Diana Dumitrescu dă cărțile pe față, la 8 ani de la despărțirea de fostul soț. Actrița a vorbit despre zvonurile că ar fi fost înșelată cu fosta ei colegă de muncă, actrița Adela Popescu.

În urmă cu un deceniu, Diana Dumitrescu și Ducu Ion formau un cuplu de invidiat, Erau tineri, frumoși și păreau că se vor iubi pentru totdeauna. Vestea că cei doi divorțează a venit ca un șoc în show-biz-ul românesc. Au fost voci care au spus că ar fi vorba de infidelitate și câteva zvonuri chiar o vizau pe actrița Adela Popescu drept presupusă amantă. 


La 8 ani de la divorț, Diana Dumitrescu face lumină și spune că fostul ei soț nu a avut nicio idilă cu Adela Popescu.   

„S-a scris că Ducu m-a înșelat cu Adela Popescu. Nu s-a întâmplat asta niciodată. N-a existat, nu au fost discuții între noi doi niciodată despre așa ceva”, a declarat Diana Dumitrescu, pentru viva.ro. 

Potrivit actriței, motivul divorțului ar fi unul cât se poate de comun. Cei doi au evoluat separat, sentimentele dintre ei au pălit și au simțit că se înstrăinează. Mai mult, Diana Dumitrescu spune că a trecut și printr-un soi de depresie din cauza nefericirii resimțite în căsnicie. 

„ Relația s-a consumat, eram nefericită, eram într-un soi de depresie, nu mă regăseam atunci în viața cu el. Nu mai aveam nimic în comun, mi se părea că suntem doi străini care stăteau în aceeași casă, fiecare avea viața lui, eu ieșeam cu prietenele mele, el se ducea cu prietenii lui, seara eram doi străini. Pur si simplu eu cred că relația noastră a funcționat foarte bine atât timp cât noi doi am fost pe platourile de filmare, eram preocupați, aveam chestii în comun. În momentul în care eu nu am mai lucrat și el lucra mai puțin și am petrecut mai mult timp împreună, ne-am dat seama că a trecut timpul și nu ne cunoaștem. Eu îmi doream ceva de la viață, el își dorea altceva. Eram doi oameni care plecasem împreună la drum, dar o luasem pe drumuri separate.

Am fost foarte îndrăgostiți unul de celălalt, pur și simplu lucrurile s-au schimbat. Era și faptul că eu îmi doream să rămân însărcinată și nu puteam…Lucrurile s-au rupt între noi”, a mai povestit Diana Dumitrescu, pentru aceeași sursă citată. 


Acum, Diana Dumitrescu a găsit fericirea cu adevărat. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alin Boroi și au împreună un băiețel.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel