Diana Dumitrescu, clipe de coșmar după ce a devenit mamă: ”Am avut stări depresive”

Data publicării:
Sursa foto: Diana Dumitrescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Diana Dumitrescu, Instagram

Diana Dumitrescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele grele prin care a trecut, după ce a devenit mamă. 

Diana Dumitrescu a recunoscut că a trecut prin momente dificile, după ce a devenit mamă. Vedeta a povestit că s-a confruntat cu mai multe stări despresive, din cauza cărora nu se putea concentra pe absolut nimic. Mai mult decât atât, acrița a precizat că a avut nevoie de un an de zile ca să conștientizeze ce i se întâmplă. 

Diana Dumitrescu a trecut prin clipe grele, după ce a devenit mamă

'Foarte mult, total. Cei din jur îmi spuneau să mă pregătesc că va veni o schimbare importantă în viața mea, dar nu credeam, nu înțelegeam această schimbare. Mi-a luat un an de zile până să mă obișnuiesc cu ideea că sunt mama și că acel copil este al meu. Acum viața mea este total altfel. Atât pentru mine, cât și pentru Alin a fost o schimbare majoră, pentru că una este să faci un copil la 20 de ani și alta este să îl ai după 35.

Eram obișnuiți cu o viață foarte agitată și brusc a venit gâgâlicea asta care ne ține sub papuc cum vrea el. Însă ne place, ne bucurăm de fiecare moment cu el. Îmi place să stăm acasă cu el să ne jucăm, să pictăm, să ne plimbăm. Dar avem și timpul nostru, mai ieșim în oraș cu prietenii, ne plac vacanțele cu copilul, dar ne plac și cele în doi. Încercăm să găsim un echilibru', a declarat Diana Dumitrescu, pentru ego.ro

Diana Dumitrescu: „Am avut stări depresive”

Diana Dumitrescu a mărturisit faptul că nu s-a confruntat cu depresie postnatală, însă recunoaște că a avut stări depresive. Mai mult decât atât, actrița a avut nevoie chiar și de consiliere din partea unui psiholog.

'Nu am avut depresie postnatală, nici măcar depresie. Dar am avut stări depresive și am avut parte de consiliere din partea unui psiholog. Depresie post-partum nu am avut, dar au fost momente mai dificile pe care le au toate mămicile când au un nou născut. Eu am avut-o pe mama alături și acest lucru a contat enorm, m-a ajutat foarte mult. Venirea lui Carol pe lume a fost ceea ce mi-am dorit, dar mi-a luat ceva vreme să mă obișnuiesc cu ideea că viața mea este alta din acel moment', a mai spus actrița, pentru sursa citată mai sus.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel