Diana Dumitrescu, lacrimi, frustrări, teamă. Adevărul despre viața de mamă: „Trebuie să înțeleagă toate femeile”

Data publicării:

Diana Dumitrescu a vorbit deschis despre perioada grea prin care a trecut după ce a devenit mamă. 

Diana Dumitrescu a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro Tv, acolo unde a vorbit despre experiența ei ca proaspătă mămică și despre cum a făcut față provocărilor. 


„Mi se pare că platformele vând un fals al vieții fericite și este momentul ca lucrurile să fie arătate așa cum sunt. (…) Mi-a luat ceva timp până să accept să fiu mamă, mi-a fost foarte greu. Tranziția de la o persoană singură, fără responsabilități, fără datorii la bănci la a fi închisă în casă, să alăptezi un copil din trei în trei ore, cumva trecerea asta nu este ușoară.  Am avut momente în care am plâns, m-am pus în genunchi, după perdea și am plâns. Se adunase stresul, frustrarea, frica, oboseala. Dar mama m-a ajutat foarte mult, nu am simți că am un bebeluș în casă în primele trei luni, dar a plecat exact când el a început să meargă și să tragă de lucruri”, a spus Diana Dumitrescu, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro TV.

Vedeta a mărturisit că s-a confruntat cu o problemă des întâlnită la mămici, furia laptelui, și că a putut alăpta doar 2 luni. De asemenea, actrița a dezvăluit că a avut multe momente în care plângea ca să se descarce.

„Am avut o problemă cu alăptatul, am avut și furia laptelui. (…) Este o durere cruntă, este ceva oribil. Imediat după ce am reușit să rezolv, am cedat. M-am dus la noi în dormitor, m-am pus în genunchi și am început să plâng.

Eram epuizată. E o chestie normală, naturală. În ultimele luni de sarcină nu prea mai putem să dormim, oricum intervine oboseala”, a mai zis ea.

Kilogramele în plus au fost și ele un motiv de frustrare pentru actriță, care luase aproximativ 18 kilograme în sarcină. A reușit să le dea jos rapid, însă spune că soțul ei a avut un rol important în starea ei emoțională și că încurajările lui i-au ridicat moralul. 


 „Mă uitam în oglindă și mă gândeam că nu mai scap de burtă pentru că am luat 17 kilograme. Am slăbit repede și am ajuns la 58 de kilograme. Abia când am început să ies din casă în fiecare zi, după un an de zile, am început să-mi revin. Trebuie să înțeleagă toate femeile că este doar o etapă din viața noastră și că bărbatul are un rol-cheie în sănătatea mintală și emoțională a femeii. Soțul meu mi-a spus, indiferent de kilogramele pe care le-am avut, că sunt cea mai frumoasă”, a mai adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel