Denise Rifai - DIETĂ. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce alimente evită: „Am un mare respect pentru mâncare”

Data actualizării: | Data publicării:
Denise Rifai, foto Instagram
Descriere foto: Denise Rifai, foto Instagram

Denise Rifai a dezvăluit care este dieta cu care se menține în formă. 

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Cu siluetă impecabilă, ai crede că vedeta se înfometează sau că are parte de antrenamente fizice  constante și obositoare. Cu toate astea, Denise a dezvăluit că dieta ei se bazează pe echilibru și respect pentru mâncare. Ea spune că deși nu gătește, este foarte atentă la mâncarea din restaurante și că gândește combinațiile alimentare. Mai mult, carbohidrații nu prea se găsesc în meniul ei, ceea ce o ajută să își mențină silueta suplă. Cât despre sport, vedeta mărturisește că nu practică mereu, însă încearcă să se mențină activă.

Denise Rifai, cea mai importantă LECȚIE primită de la tatăl ei: A fost și este cel mai bun antrenor al meu


"Nu îmi place să gătesc. Nu mănânc oriunde, am niște locuri în care merg sau îmi iau mâncare de acasă. Am un mare respect pentru mâncare pentru modul cum e preparata. Mai mult, pe masa de Paște, Denise nu ar alege să puna decât ouăle, în rest ar prefera un drob din ficăței de pui pentru că mi se pare foarte light. Aș pune salata verde, ceapa verde, ridichi. Noi avem o problemă. Oamenii, după ce mănâncă, li se face foame și foarte putini înțeleg că li se face foame pentru că nu combină bine ingredientele și toată energia se duce acolo și încearcă să digere ce am mâncat. Cred că trebuie să învățăm să mâncăm corect pentru a capătă energie, nu să ni se facă somn.

Denise Rifai: "Eu nu sunt fan carbohidrați”

Orice om dacă e atent la ce mănâncă și își impune niște limite și face putina mișcare, atunci e ok. Eu am perioade când fac sport și perioade când nu fac. Depinde. Nu toată viața poți să te duci și la sport. Totul tine de ce mănânci. Când știi că nu poți face sport, trebuie să mananaci puțin. Eu nu sunt fan carbohidrați. Trebuie să învățam ce e bun și sănătos pentru corp," a dezvaluit Denise Rifai pentru kanald.ro.

Motivul pentru care Denise Rifai se îmbracă mereu în negru: „Sunt foarte mulți cei care mă întrebă”

Denise Rifai, fără SECRETE, la Interviurile Spectacola și DC NewsGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel