Denise Rifai a dezvăluit cum stă treaba cu cel mai mare „regret” al său. Motivul pentru care nu forțează „destinul”

Data publicării:

Denise Rifai a venit cu noi precizări în legătura cu una dintre dorințele ei de la viață.

Denise Rifai a devenit foarte cunoscută în România prin emisiunile pe care le-a prezentat de-a lungul timpului. Un fapt știut despre ea, pe care l-a spus mai mereu, este cât de mult iubește copiii, dar și că și-ar dori foarte tare unul.

Cu toate că  nu a avut foarte mult noroc în ultimii ani, Denise a precizat, cu ocazia zilei sale de naștere, câteva cuvinte despre zvonurile care se învârt în jurul său.

Vezi și: Denise Rifai îl provoacă pe Președintele României. Prezentatoarea îl vrea pe Klaus Iohannis la ea în emisiune

Fanii săi au speculat mereu că ar fi nefericită din cauza inexistenței unei relații stabile, însă vedeta vine cu precizări care stabilesc foarte clar lucrurile.

Astfel, ea menționează că, deși mereu și-a imaginat că va fi mamă, nu a avut să se întâmple, dar acesta nu este „capătul lumii” pentru ea.

„Nu! Oamenii speculează și scot din context! Am spus mereu  că sunt povești și povești! Povestea mea, deși iubesc copiii, deși îmi închipuiam când eram mică o altfel de viață pentru mine,  s-a întâmplat să fie altfel!”, notează Click!

Lăsând acest aspect la voia sorții, Denise dezvăluie că este foarte împlinită deja cu viața ei. Chiar dacă își dorește în continuare un copil, ea nu se supără pe destin: „Foarte fericită sunt, foarte împlinită cu viața mea și mi-ar plăcea, da, normal, să am un copil. Am spus mereu și spun de fiecare dată că dacă nu va fi să fie, nu e nicio problemă nici așa.”

Vezi și: Denise Rifai nu pune egal între feminitate și feminism. De ce parte se află vedeta și cum îi privește pe bărbați: „Ca femei, trebuie să învățăm să fim diplomate”

Motivul pentru care nu „forțează” destinul

Vedeta continuă și detaliază cum este mersul vieții sale, mai ales că aceasta consideră că nu trebuie să „forțezi” mâna destinului.

„Eu sunt un om foarte deschis și trec cu multă bucurie și multă lumină prin viață și viața m-a învățat  că se împlinește trăind-o. Fără să pui presiune, fără să tragi ca nebunul într-o direcție, când e să vină, vine.”

Ea încheie prin a spune că nici nu a fost momentul până acum de a își întemeia o familie, cu toate că nu neagă starea de bine din prezent:

„Până acum la mine, așa cum a fost viața, nu a fost locul, timpul și momentul. Pe de altă parte, mi-ar plăcea să am un copil! Sunt multe, multe  componente! Faptul că spun mi-ar plăcea nu înseamnă că trebuie să se și întâmple. Îmi este foarte bine și fără!”

Vezi și: Denise Rifai, reacție legată de explozia devastatoare de la Crevedia: “Este o tragedie enormă! Am acest sentiment că nici de această dată nu vom vedea mari schimbări! ”

Pe lângă copil, o altă dorință foarte mare a lui Denise Rifai este de a îl avea ca invitat pe Președintele României, Klaus Iohannis, în emisiunea sa. Ba chiar a și argumentat înaintarea provocării: 

„Președintele României trebuie să vină la “40 de întrebări”. Domnule Președinte, vă așteptăm. Ar fi o emisiune pe cinste, absolut. Trebuie să vină, pentru că Președintele este votat de milioane de români, este singura emisiune de tip portret din media românească, aici la Kanal D. Președintele României trebuie să ni se arate, pentru că noi cu toții vrem să îl cunoaștem, așa cum e el, omul din spatele Președintelui.”, a declarat Denise Rifai.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel