Denise Rifai, reacție legată de explozia devastatoare de la Crevedia: “Este o tragedie enormă! Am acest sentiment că nici de această dată nu vom vedea mari schimbări! ”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Kanal D România
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Kanal D România

Denise Rifai a făcut câteva declarații legate de tragedia de la Crevedia. 

Tot mai multe vedete au reacționat, după ce mai multe explozii au avut loc la o stație GPL, până acum înregistrându-se două decese, dar peste 50 de persoane rănite destul de grav. Printre aceștia se numără și Denise Rifai. 

Denise Rifai, reacție legată de explozia devastatoare de la Crevedia

“Am ales să mă țin departe puțin de subiect pentru că am văzut reacția autorităților, ce pare trasă la indigo. La noi întotdeauna este nevoie de tragedii ca să se demareze controalele. Au loc controalele și după aceea nu se schimbă nimic. Post-Colectiv, la nivel de structură, nu s-a întâmplat nimic. Nu am văzut nicio îmbunătățire! S-a întâmplat o mare tragedie, cu niște oameni nevinovați, care au mers la fața locului! Pompierii care au mers să stingă focul au sfârșit așa cum au sfârșit. Este o tragedie enormă!

Din nefericire, deși sunt un om foarte implicat în acest domeniu, am acest sentiment că nici de această dată nu vom vedea mari schimbări! De ce? Vorbim de un sistem, o caracatiță care nu se vede. Acum avem un premier care se luptă! L-am văzut pe Marcel Ciolacu la fața locului și m-a bucurat acest lucru. Este un tip care chiar vrea să facă treabă!

Dar este un sistem, la noi în statul român, care face lucrurile să se întâmple spre deloc. Sunt licitații trucate, licitații oferite doar anumitor companii. Noi, cei din presă, ar trebui să stăm “călare” pe aceste subiecte nonstop, dar se întâmplă altele și trebuie să te lași de subiectul respectiv. Este un dezastru ce s-a întâmplat!”, a declarat Denise Rifai pentru ego.ro

Ce a reușit să schimbe Denise Rifai de-a lungul timpului

“Cred că ar trebui să avem episoade constante în emisiile noastre de știri până la rezolvarea respectivului caz. De exemplu, am avut Colectiv și această lipsă în zona de mari arși. Poate chiar ar trebui să facem un bridge (n.r. pod) la nivel de televiziuni sau structuri media și toată lumea să urmărească un proiect până la împlinirea lui.

Eu am făcut acest lucru cu drumul Comarnic – Brașov. Am luptat ca o nebună și am dus la împlinire lucrul acesta. În toamnă am fost la semnare, deși în sfârșit se construiește segmentul care este paralel cu drumul Comarnic – Brașov, un segment de drum între Valea Doftanei și Săcele. Sunt 25 de kilometri care nu erau deloc asfaltați! Am avut nevoie de 7 ani în care am urmărit ca o nebună subiectul, am schimbat nenumărați miniștrii, m-am dus la ușa tuturor.

Norocul nostru este că sunt cam aceiași în statul român. Acum am avut norocul să fie și PNL și PSD la guvernare și i-am văzut pe toți implicați, dar și pe președinții de consilii județene. Vorbim de un drum care era jumătate pe raza Brașov, jumătate pe raza Prahova. Toată lumea și-a dat mâna și în cele din urmă banii au fost alocați, a început asfaltarea drumului! Este vorba de un proiect realizat prin prisma unui jurnalist care și-a urmărit subiectul!”, a mai spus vedeta.

“Noi îi votăm, din banii noștri se întrețin”

“Politica este pentru oameni. Domnii care ne conduc ar trebui să înțeleagă lucrul acesta, că sunt în niște funcții pentru noi, ca să conducă acest stat reprezentat de noi. Noi îi votăm, din banii noștri se întrețin, banii noștri sunt redistribuiți mai departe proiectelor care ar trebui să ne facă viața mai ușoară. Sunt un om atent la modul în care politicienii conduc această țară.”, a mai spus prezentatoarea TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel