Denise Rifai nu pune egal între feminitate și feminism. De ce parte se află vedeta și cum îi privește pe bărbați: „Ca femei, trebuie să învățăm să fim diplomate”

Data publicării:

Denise Rifai a comentat atitudinea femeilor din România. Ce a spus despre misogini și cum le ia apărarea bărbaților care sunt tratați necorespunzător de către propriile partenere.

Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Ea are o carieră de succes și este în căutarea bărbatului ideal, fără să aibă prea mult noroc până acum. De asemenea, ea este foarte pretențioasă și nu s-ar opri pentru oricine.

Cu ocazia unui interviu, vedeta Kanal D a precizat câteva cuvinte despre ce ar trebui femeile să învețe, deși nu precizează prea multe detalii despre contextul la care se referă. Ea dorește să le transmită femeilor din România că este nevoie și de bărbați și că există mulți misogini, deși nu sunt puține femeile care, la rândul lor, tratează necorespunzător partenerul doar pentru că este bărbat.

„Ca femei, trebuie să învățăm să fim diplomate. Avem nevoie de bărbați. Lumea nu poate să existe fără ei. Eu sunt feminină, nu feministă. Consider că suntem unii în completarea celorlalți. Da, sunt și domni misogini, dar sunt și femei care nu respectă foarte mult partenerul de dialog dacă este de sex masculin. Lucrurile nu trebuie privite doar într-o singură parte”, a declarat Denise Rifai, pentru UNICA.ro.

Vezi și: Denise Rifai, reacție legată de explozia devastatoare de la Crevedia: “Este o tragedie enormă! Am acest sentiment că nici de această dată nu vom vedea mari schimbări! ”

Zvonurile despre ea și Dan Bittman

Dacă tot a vorbit despre feminitate și feminism, se poate menționa despre Denise Rifai că este în căutarea partenerului ideal. De aceea, pentru o perioadă de timp, s-a zvonit că prezentatoarea ar fi fost împreună cu Dan Bittman.

„Să lămurim lucrurile. Este atât de onorant să cunoști un bărbat așa cum este Dan Bittman. Este un tip cu energie masculină. Mereu îi spun: „Ai venit la mine la emisiune și ai vrut să mă răpești cu totul”.. cu inelul lui. E un bărbat minunat și o să-ți spun că e foarte onorant pentru mine că el există în viața mea.”, a declarat Denise Rifai, în cadrul emisiunii Altceva cu Adrian Artene.

Celebrul cântăreț i-a oferit și un inel, în semn de apreciere probabil, deoarece, după cum spune și Denise, gestul a fost unul spontan și neașteptat. Cu toate acestea, ea a apreciat fapta artistului.

„M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat. Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui. Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor!”, a declarat Denise Rifai, potrivit viva.

Vezi și: Denise Rifai și Dan Bittman, surprinși la mare împreună. Prezentatoarea de la Kanal D radiază de fericire

Fiind cunoscută în toată țara pentru emisiunile sale de succes, Denise Rifai se bucură de o apreciere foarte mare din partea propriului public. Cu toate că se prezintă ca pe o parteneră foarte bună, bărbații care au intrat în viața ei nu s-au ridicat la așteptările sale, iar în privința vieții private, vedeta este foarte principială. Ea nu dezvăluie prea multe detalii din viața intimă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel