Denise Rifai îl provoacă pe Președintele României. Prezentatoarea îl vrea pe Klaus Iohannis la ea în emisiune

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Denise Rifai, Klaus Iohannis
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Denise Rifai, Klaus Iohannis

Denise Rifai a aruncat pe masă o provocare directă Președintelui României. Oare cum va răspunde Conducătorul Statului, după ce prezentatoarea a explicat de e important să fie prezent.

Denise Rifai este prezentatoare TV și jurnalistă cu foarte multă experiență, iar emisiunea ei „40 de întrebări” este una dintre puținele sau singura emisiune de acest tip, din România. Activitatea vedetei are ca scop descoperirea „personală” a invitaților ei de către urmăritorii emisiunii. Personalități foarte importante din România i-au trecut pe la interviu, iar de această dată, Denise dorește să ridice ștafeta Președintelui României, Klaus Iohannis. 

Cu ocazia unui interviu, Denise a lansat provocarea în mod public, iar ce este și mai interesant este faptul că, după cum a dezvăluit în repetate rânduri prezentatoarea TV, emisiunea ei este fără „milă”, iar atitudinea pe care ar avea-o față de Președintele României, cel mai probabil, nu ar fi diferită față de cea pe care a avut-o față de oricare alt invitat. Deocamdată nu există un răspuns din partea Conducătorului Statului, însă fanii așteaptă cu nerăbdare un eventual răspuns.

De ce e important să vină Președintele la emisiunea lui Denise Rifai

În provocarea pe care a aruncat-o pe masă, în public, Denise Rifai argumentează, în același timp, importanța venirii Președintelui României în cadrul emisiunii ei prin faptul că este persoana votată de cei mai mulți români, iar cei din urmă au dreptul să îl cunoască „personal” pe cel ce reprezintă țara noastră. Unele voci ar spune că cetățenii ar trebui să cunoască deja un oficial pe care l-au votat, însă opiniile diferă în spațiul public și virtual. Cu toate acestea, vedeta pune accentul pe omul din spatele instituției, iar românii merită să îl cunoască, sugerând și că acesta ar avea obligația să se lase cunoscut de cei ce l-au votat.

„Președintele României trebuie să vină la “40 de întrebări”. Domnule Președinte, vă așteptăm. Ar fi o emisiune pe cinste, absolut. Trebuie să vină, pentru că Președintele este votat de milioane de români, este singura emisiune de tip portret din media românească, aici la Kanal D. Președintele României trebuie să ni se arate, pentru că noi cu toții vrem să îl cunoaștem, așa cum e el, omul din spatele Președintelui.”, a declarat Denise Rifai.

De asemenea, Denise Rifai a precizat cu ocazia unei emisiuni, de față cu unul dintre invitații săi, că e impresionată și că apreciază atunci când invitații nu cer întrebările de-a gata, fiind de acord să meargă „nepregătiți” la interviul provocator cu ea.

Personalitatea internațională pe care Denise Rifai o dorește la ea în emisiune

Cu toții avem vise pe care le dorim să devină realitate, iar în cazul Denisei Rifai nu este nimic diferit. Cu ocazia unui interviu, vedeta a mărturisit că, dacă ar avea ocazia, ar dori să o aducă pe Jennifer Lopez la emisiunea sa.

„Avem multe vedete internaționale. De dimineață am văzut un material cu JLo. As face 40 de întrebări cu JLo!", a spus Denise.

Adevărul despre plecarea de la Realitatea TV

„Povestea vieții mele… eu când am luat decizia, a fost cea mai dureroasă, să plec din zona pe care eu o iubeam foarte mult, o zonă de confort… iubirea asta a mea pentru politică și pentru a face lucrurile să se întâmple. A trebuit să iau decizia de a-mi da demisia într-o secundă pentru că am primit un telefon care a fost contrar tuturor principiilor mele de viață. Am decis și am spus că eu nu sunt de vânzare orice ar însemna acest lucru, mi-am dat demisia pe loc, am sărit în gol, nu aveam nimic pregătit, nimic planificat”, a povestit Denise Rifai la Ego Life.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel