Delia a apărut în ziarele din Nepal. Ce spun publicațiile internaționale despre artista româncă

Data publicării:

Delia este „ținta” unui public internațional.

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate vedete din România, dar, mai nou, ea acum este iubită și de nepalezi, dacă cineva ar fi crezut așa ceva. Artista călătorește, nu de puține ori, în străinătate, alegând unele dintre cele mai exotice țări, iar în cazul de față nu este nicio excepție.

Vezi și: Gina Matache rupe tăcerea în privința fiicei sale. Cum o ajută financiar Delia pe sora mai mică: „Trebuie să le dea de mâncare copiilor”

Ba mai mult, ea a fost menționată chiar și în presa locală, de o publicație nepaleză, acolo unde a fost lăudată destul de mult pentru performanța ei, dar și unde i-au fost recunoscute meritele de pe scenă.

Delia a acaparat inimile multor fani din România, iar aceștia trebuie să o „împartă” pe artistă și cu publicul nepalez, și nu numai.

„Jurnaliștii de la The Himalayan Time notează și locurile pe unde urmează să se aventureze Delia care este însoțită în această escapadă de soțul ei, Răzvan Munteanu. În pozele postate pe rețele de socializare, Delia Matache e tot timpul cu zâmbetul pe buze, semn că savurează din plin această călătorie. Artista pare că trăiește aventura vieții, deoarece până acum nu a mai ajuns pe Everest”, notează Unica.

Vezi și: Delia, la un pas să leșine pe scena de la Untold. A trecut prin momente de panică „Îmi plesneau venele pe cap. Nu sunt genul care arată foarte multă piele”

Potrivit publicației menționate, Delia va face drumeții pe Everest, una dintre cele mai periculoase „aventuri” pentru pasionații de adrenalină. Provocarea de a urca Everestul culminează cu multe morți întâmplate de-a lungul timpului, Delia nefiind prima vedetă din România care se va aventura acolo. Ea este însoțită de partenerul ei de viață, o garanție pentru fanii artistei că va fi în siguranță.

“Cântăreața Delia Matache a plecat din regiunea Khumbu pentru a face drumeții în Everest. Potrivit lui Pemba Sherpa, director la 8K Expeditions, Delia Matache și partenerul ei, Răzvan Munteanu, vor petrece câteva săptămâni în regiunea Khumbu”, spun cei de la thehimalayantimes.com.

Vezi și: Gina Matache, mama Deliei, adevărul despre problemele de sănătate: „Coloana este din loc în loc lovită. Sunt eforturi mari”

Cu atât mai mult, deși nu este cunoscut dacă artista va urma traseul integral de pe Everest, ea și partenerul ei se află deja pe muntele care a cunoscut multe recorduri internaționale.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Delia (@delia)

 

Este clar că Delia și iubitul ei petrec un timp de foarte mare calitate în Nepal, lucru reperat și de publicația locală, prezentată mai devreme. Nici fanii din România nu au fost mai prejos, care au năvălit peste secțiunea de comentarii a vedetei cu multe urări de bine:

„Ți-am urmărit întreaga ascensiune de 5 zile încoace, fiecare reel, fiecare postare!

Când faceți şi vârful?

Ești dusă rău! În sensul bun...

Arată prea minunat!

Bună ziua, Delia. Mulțumesc frumos pentru postare. Îți doresc multă sănătate, fericire și tot ce îți dorești Ești foarte dulce.

Bravo vouă! Mai bine pe drumuri de munte decât în cluburi! Să fiți sănătoși și să aveți parte de vreme bună!”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor ei, din România.

Vezi și: Delia, înlocuită la iUmor de Antonia? Declarațiile prin care artista și-a uimit complet fanii



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel