Gina Matache rupe tăcerea în privința fiicei sale. Cum o ajută financiar Delia pe sora mai mică: „Trebuie să le dea de mâncare copiilor”

Delia, Gina MAtache, Oana Matache, sursa Instagram
Descriere foto: Delia, Gina MAtache, Oana Matache, sursa Instagram

Mama Deliei și Oanei Matache vine cu declarații în privința situației financiare a surorii artistei. Cum se implică Delia în viața nepoțeilor ei.

Oana Matache, cunoscută pentru relația sa cu sora ei, Delia Matache, a fost în centrul atenției în ultima perioadă, după ce a ales să se despartă de fostul ei soț și să intre într-o relație cu Radu Sifferdi, un tânăr care a stârnit multe controverse. Speculațiile privind o presupusă ruptură între cele două surori au apărut, însă niciuna dintre ele nu a confirmat zvonurile.

Recent, mama celor două surori a dezvăluit detalii despre situația financiară a Oanei Matache, după divorțul de fostul soț. Chiar dacă cei doi copii ai cuplului rămân în grija Oanei, artista s-ar confrunta cu provocări financiare. Asigurarea unui trai decent pentru cei mici a devenit o prioritate majoră pentru ea.

Cu toate acestea, sora mai mare, Delia Matache, a intervenit pentru a sprijini familia și a venit în ajutorul Oanei. Delia a oferit Oanei oportunitatea de a câștiga bani și de a-și susține copiii, inclusiv prin includerea acesteia în spectacolele sale. Acum, cele două surori urcă pe scenă împreună și oferă spectacole de neuitat, cel puțin acest lucru se înțelege din spusele mamei lor.

Delia a sărit în ajutorul surorii ei

Este un gest frumos al Deliei de a-și ajuta sora într-un moment dificil și de a le oferi fanilor lor experiențe muzicale deosebite. Colaborarea lor în show-uri reprezintă o oportunitate de a demonstra unitatea și susținerea familială în fața provocărilor.

Oana Matache și Delia Matache continuă să își construiască carierele și să ofere publicului momente de bucurie și muzică.

„Oana cântă cu Delia iar, împreună pe scenă. Doar trebuie să le dea de mâncare copiilor. Ursul nu dansează de voie, ci de nevoie. Mă interesează copiii, ca ei să aibă, nu să aștepte să-i dea Gheorghe sau Ion. Doamne ferește!”, a mărturisit Gina Matache, potrivit Cancan.ro.

„Semnul” despărțirii de Răzvan Miheț

Imaginile surprinse în timp ce se săruta cu un alt bărbat, care nu era soțul ei, au stârnit un val de controverse. Blondina nu a ezitat să confirme că a pus punct relației cu Răzvan Miheț, tatăl copiilor săi, și a dezvăluit că se află deja într-o nouă relație de iubire. Declarațiile ei au generat o reacție puternică în mediul online, mai ales din partea mamei sale, Gina Matache.

Gina Matache nu a fost de acord cu decizia luată de fiica sa și nu a fost încântată de noua persoană pe care Oana Matache a introdus-o în viața lor de familie.

Această situație complicată a adus lumină asupra vieții private a Oanei Matache și a generat un val de interes și speculații în rândul publicului. Fanii și curioșii așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe detalii despre această nouă relație și despre impactul acesteia asupra vieții vedetei.

„Voi știți cel mai bine care este situația lor (n.r: a Oanei și a soțul ei). Nu aș vrea să vă mai confirm nimic, apoi iarăși se supără pe mine. E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele. Atunci când sunt bune, sunt ale lui. Când sunt rele sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinați. Aceasta rămăsese ultima problemă de rezolvat (n.r: divorțul). Important e că fiecare își vede de treaba lui. Ei se înțeleg foarte bine acum, își cresc împreună copilașii”, a declarat Gina Matache, potrivit sursei Cancan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 18 iul 2023, 21:45 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience